Search

Φιλική νίκη επί της Δόξας Σώστη για τον Πανθρακικό

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανθρακικός,ο οποίος σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Κομοτηνής επικράτησε 4-0 της Δόξας Σώστη.Το σκορ άνοιξε ο ρουμπιές στο 23,στο 44′ ο καρασιούνας έκανε το 2-0 σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60′ ο Τσιανάκας ανέβασε το δείκτη το σκορ στο 3-0,ενώ το τελικό 4-0 έκανε ο Μουρατίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι δύο ομάδες,θα συναντήθουν στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Θράκης,όπου μάλιστα θα είναι το πρώτο παιχνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο,που θα δώσει στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο Πανθρακικός.

Πανθρακικός( Γεμενετζής): Μπόσκος, Τσαγκαλίδης, Παύλου, Μέριτς, Καραγιαννίδης, Τσιανάκας, Καρασιούνας, Λεγάτος, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Παπαδόπουλος.Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι : Τρούπκος, Τσορτανίδης, Νάνος, Κεχαγιάς, Κονόμι, Πλασταράς, Γιάζος, Μουρατίδης.

Δόξα Σώστη (Μπόζης): Πατερέλλης, Κελεσίδης, Καραμιχάλης, Ανδρίκου, Αρβανίτης, Πασσάς, Παρασκευόπουλος, Στριγκώνης, Πυλαρινός, Φανιάδης, Ζαγκιάκος.Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι  οι Τζιαφαλιάς, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζαμπάζης, Ρούντος, Δάγκος, Γκατζαλίδης

Share it