Search

Ο “έμπειρος” Ορφέας, ο ανανεωμένος Άρης, και ο “νέος” Ηρακλής! Το πάρε-δώσε των ομάδων της Ξάνθης πριν την σέντρα στην Γ’ Εθνική

Ξεκίνα την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την Ξάνθη και φέτος να εκπροσωπείται απο 3 ομάδες στην τέταρτη τη τάξει Εθνική κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το Sportsaddict σας παρουσιάζει το τι έχουν κάνει και τι περιμένουμε απο τους τρεις συλλόγους της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο “έμπειρος” Ορφέας Ξάνθης

Ο έμπειρος Ορφέας που βρίσκεται για 5η διαδοχική χρονιά στην κατηγορία, αναζητά και φέτος την παραμονή σε Εθνική κατηγορία για ακόμη μια σαιζόν και την διατήρηση των ηνίων στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης. Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή είχε σημαντικές απώλειες το καλοκαίρι με ενδεκαδάτους παίκτες να αποχωρούν, αλλα και παίκτες έμπειρους που βοηθούσαν στο ροτέισον όπως και δύο νεαρούς εξελίξιμους παίκτες που πήγαν στην ΠΑΕ. Μεταγραφικά η ομάδα της Ξάνθης κινήθηκε δυναμικά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια ώστε να καλύψει τις απώλειες, προσθέτοντας στο ρόστερ και φέτος παιδιά απο την Ακαδημία, άλλωστε πάντα ο μεγάλος στόχος του Ορφέα είναι όπως και φέτος η ομάδα να βασίζεται στα δικά της παιδιά. Μοιάζει αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρσι αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Ορφέα που έχει έναν βασικό κορμό που διατηρήθηκε και φέτος, και πάντα καταφέρνει να βγαίνει πιο δυνατός μετά απο δύσκολες καταστάσεις

Το πάρε δώσε του Ορφέα Ξάνθης:

Αποκτήθηκαν: Γιώργος Κουκουρίγκος(Άρης Πετεινού), Βαγγέλης Τσιλιγγρός(Ερμής Μάνδρας), Νίκος Μελισσόπουλος(Νέστος Χρυσούπολης), Βαγγέλης Βουλγαρίδης(Ορφέας Ξυλαγανής), Κωνσταντίνος Ψυχουδάκης(Κεραμωτή)

Έφυγαν: Γιάννης Μπουνταγκίδης(Δόξα Θεολόγου), Θόδωρος Τορομανίδης(Πόρος), Χρήστος Πασχαλάκης(Πλατανιά), Γιάννης Καραγκιόζης(Ερμή Μάνδρας), Τουγιάλ Μουμίνογλου(Φίλιππο Δροσερού), Χαράλαμπος Αραμπατζής(Κ19 Ξάνθης), Οκάν Μεκερά(Ερμή Μάνδρας), Στράτος Αμανατίδης(Κ17 Ξάνθης)

Ο ανανεωμένος Άρης Αβάτου

Άλλη ομάδα θα είναι φέτος ο Άρης Αβάτου με τον σύλλογο της Ξάνθης να προχωρά σε 16 μεταγραφές, οι περισσότερες εξ’ αυτών μάλιστα με αρκετά παιδιά νεαρής ηλικίας, θέλοντας να αντικαταστήσει τους 15 ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν. Το έργο του Αλέξη Ξανθόπουλου μόνο εύκολο δεν θα είναι μια και έχει στα χέρια του κυριολεκτικά μια νέα ομάδα που σίγουρα χρειάζεται χρόνο να δέσει, όμως η διοικητική ασφάλεια που παρέχουν τα αδέρφια Κοτόπουλοι, η οργάνωση της ομάδας και το ταλέντο που αναμφισβήτητα υπάρχει στην ομάδα κάνουν το τεχνικό τιμ και τους ιθύνοντες του συλλόγου να ευελπιστούν ο σύλλογος να παρουσιαστεί πανέτοιμος και να καταφέρει να διατηρηθεί στην κατηγορία για τρίτη διαδοχική χρονιά ενώ παράλληλα ο μεγάλος στόχος παραμένει η επιστροφή στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης

Το πάρε δώσε του Άρη Αβάτου:

Αποκτήθηκαν: Γιώργος Νομικός(Νάουσα), Νεζγκιούλ Μουαμέρογλου(Φίλιππος Δροσερού), Βασίλης Τριαντάφυλλος(Θρίαμβος Χαϊδαρίου), Χικμετσάν Ομέρογλου(ΑΕ Ξάνθης), Στέργιος Παυλίδης(Άρης Πετεινού), Βελή Μεμέτ Χακάν(Μ. Αλ. Ιάσμου), Ευθύμης Τσάπαρης(Κ19 Ξάνθης), Γιάννης Χριστοφορίδης(Ασπίδα Ξάνθης), Μάριος Ευθυμιάδης(ΑΟ Βιστωνίδα), Νίκος Χατζηπαπάς(Ασπίδα Ξάνθης), Γιώργος Μουστάκης(ΑΟ Βιστωνίδα), Γιάννης Καλαϊτζίδης(ΑΕ Μαρτίου), Σπύρος Αλεξιάδης(Κ19 Λαμίας), Γιουσούφ Γιουσούφογλου(Κεντητή), Τιμόθεος Ζάγγουλος(ΠΑΟΚ Κοσμίου), Κώστας Κυρικτσής(Άρης Κασσανδρείας)

Έφυγαν: Θόδωρος Αθανασίου(Ασπίδα Ξάνθης), Δημήτρης Αμουτζάκης(-), Κίμων Παπαδιώτης(-), Βασίλης Κουτσούμπας(ΑΟ Καβάλα), Βασίλης Δόντσος(Νέστος Χρυσούπολης), Μιχάλης Ταχτσίδης(Δόξα Θεολόγου), Δημήτρης Σιχλοιμίρης(Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Πάρης Κοτόπουλος(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Δημήτρης Καλογιάννης(Ηρακλής Ζυγού), Δημήτρης Εφεντόπουλος(Κεσσάνη Ερασμίου), Κωνσταντίνος Κιουμουρτζής(Ηρακλής Ζυγού), Αλήογλου Γκιουνγκιόρ(Αναγέννηση Θαλασσιάς), Παύλος Κριεζής(Ηρακλής Ζυγού), Θωμάς Τσέκος(Νέστος Χρυσούπολης), Γιώργος Βασιλειάδης(Εχίνος Σπορ)

Ο “νέος” Ηρακλής Ζυγού

Μια μεγάλη ιστορική πρόκληση έχει μπροστά του ο Ηρακλής Ζυγού που θα μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη κινήθηκε αρκετά δυναμικά στις μεταγραφές αποκτώντας 11 νεαρούς κατά βάση εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που μαζί με το ρόστερ που οδήγησε την ομάδα στην ιστορική άνοδο συνθέτουν ένα γεμάτο και ανταγωνιστικό ρόστερ. Στόχος της ομάδας είναι ο σύλλογος να βγει πιο δυνατός απο αυτή την εμπειρία και άπαντες να απολαύσουν το ταξίδι της Γ’ Εθνικής, και αν αυτό συνδυαστεί και με την παραμονή ακόμη καλύτερα

Το πάρε δώσε του Ηρακλή Ζυγού:

Αποκτήθηκαν: Παύλος Κριεζής(Άρης Αβάτου), Βαγγέλης Δήμος(Κ17 Ξάνθης), Δημήτρης Καλογιάννης(Άρης Αβάτου), Φίλιππος Δημητριάδης(Κ17 Ξάνθης), Κωνσταντίνος Κιομουρτζής(Άρης Αβάτου), Σεραφείμ Δογανίδης(Ασπίδα Ξάνθης), Δημήτρης Βαφειάδης(ΑΟ Βιστωνίδα), Νίκος Πανταζίδης(Απόλλων Χρυσοχωρίου), Βασίλης Στεπανιάν(Δόξα Θεολόγου), Λευτέρης Μανιάς(ΑΟ Βιστωνίδα), Αναστάσης Μπουναρτζής(Ιωάννη Παπάφη Θεσσαλονίκης)

Έφυγαν: Σωτήρης Δέλτσος(Άτλας Σελίνου), Μπάμπης Μυλωθρός(Απόλλων Χρυσοχωρίου), Κώστας Φραγκούλης(ΑΠΟΞ),

Share it