Search

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για την Βιστωνίδα κόντρα στην Γενησέα!(+pics)

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης η ομάδα της Βιστωνίδας που επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Γενησεάς στο γήπεδο της Φελώνης.

Η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο της σημαντικές απουσίες της Ελπίδας, κυρίς στην θέση του κίπερ που αγωνίστηκε αναγκαστικά ο Διονύσης Παπαδόπουλος, αποδίδοντας κατά διαστήματα και αρκετά θεαματικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε η Βιστωνίδα και φέτος έχει προσθέσει στο ρόστερ της ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται απο την Ακαδημία του συλλόγου αλλά και αρκετή ποιότητα με μεταγραφές ουσίας όπως αυτή του Σταύρου Παρσαντανιάν.

Η Βιστωνίδα μπήκε απο την αρχή πολύ δυνατά και μολις στο 20′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρις σε τέρμα του Παπάζογλου στο 20′ ενώ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Ζαχαρία Τζεβελέκη στο 43′ να μην αστοχεί. Στην επανάληψη έχοντας πάρει προβάδισμα-νίκης η Βιστωνίδα κατέβασε ταχύτητα ενω και οι προσπάθειες των παικτών της Ελπίδας ήταν άκαρπες καθώς δεν μπορούσαν να κερδισουν τον Παναγιώτη Αραμπατζή που κρατούσε το μηδέν. Στο 90′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τσετινές, όμως παρότι με παίκτη λιγότερο κατάφεραν να βρουν και τρίτο γκολ με τον Παπαδούδη να χρίζεται και αυτός σκόρερ

Απο το πρώτο κιόλας ματς η Βιστωνιδα έδειξε ότι και φέτος θα είναι ένας ισχυρός πόλος στο πρωτάθλημα, χωρίς η ομάδα να αλλάξει την νοοτροπία της για επένδυση και χρησιμοποίηση παιδιών απο την Ακαδημία της. Παρά την ήττα η Γενησέα έδειξε καλά στοιχεία στο ματς, με την ομάδα του Χρήστου Νεοφυτίδη τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα να παίζει συνεχώς με σημαντικές απουσίες και έτσι αναμφίβολα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την Ελπίδα όταν θα είναι πλήροις για το τι μπορεί να κάνει. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Τριαντάφυλλο Μολώνη.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Ν. Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Τοπούζογλου, Καραγιαννίδης(67′ Καμπερόπουλος), Ταίρης(45′ Τσετινές), Τζεβελέκης Ζ., Μαμαλίγκατζης, Τζεβελέκης Φ., Γκαμπράνης(35′ Καραμανάβης), Παπάζογλου, Παρσαντανιάν(71′ Παπαδούδης), Αραμπατζής Δ.

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΗΣΕΑΣ(Χρ. Νεοφυτίδης): Παπαδόπουλος, Βλαδιμηρίδης, Ρουστέμογλου, Καραβασίλης(85′ Χατζηβασιλείου), Κωνσταντινίδης, Καραπαζαρλής, Εμίνογλου, Λαρίσης, Λεσκόφτσης, Ξανθόπουλος, Τσικούδης(61′ Ντουμπάν)

Share it