Search

Κόντρα στην Ελπίδα Σαπών η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου στο Super Cup “Νίκος Ντοσίδης” ΕΠΣ Θράκης! Αλλαγή δεδομένων και στο Κύπελλο!!!

Διαφοροποιήση των δεδομένων έχουμε πλέον και στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης μετά την αποχώρηση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, που τον οδηγεί στον αφανισμό για την φετινή σεζόν τουλάχιστον.

Συγκεκριμένα στο 1ο Super Cup “Νίκος Ντοσίδης” ΕΠΣ Θράκης, η Ελπίδα Σαπών ως τριταθλήτρια της περσινής σεζόν, θα είναι αυτή που θα πάρει την θέση του νταμπλούχου Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και θα αντιμετωπίσει την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Θυμίζουμε πως στο Super Cup αγωνίζονται ο Πρωταθλητής με τον Κυπελλούχο, με τον Μέγα να είχε κατακτήσει το νταμπλ, την Δόξα να ήταν φιναλίστ και δευτεραθλήτρια και ως εκ τούτου καλείται να αναλάβει δράση η τριταθλήτρια Ελπίδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τελικός του Super Cup είναι προγραμματισμένος για τις 22 Σεπτεμβρίου.

Επίσης αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές και στο Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης καθώς ο Μέγας ήταν μια από τις έξι ομάδες που κέρδισαν αυτόματα την πρόκρισή τους στην φάση των ομίλων. Όμως μετά την αποχώρησή του οι σύλλογοι που θα απομείνουν θα είναι 15 και όχι 16 προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συλλόγων για την φάση των ομίλων. Τις επόμενες μέρες η ΕΠΣ Θράκης αναμένεται να αποφασίσει και για αυτό το θέμα, με δύο σενάρια να φαντάζουν πιθανά, είτε αυτό που θέλει έναν από τους ομίλους να διεξάγεται με 3 ομάδες, είτε το άλλο της κλήρωσης ως επιλαχούσας μιας από τις ηττημένες ομάδες της πρώτης φάσης.

Share it