Search

Photos: Ένα γκολ ήταν αρκετό για να στείλει στους “8” τον Απόλλωνα Ξάνθης!

Την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης πανηγύρισε ο Απόλλων Ξάνθης που κέρδισε στον “τελικό” πρόκρισης την Ελπίδα Γενησέας.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 58. δευτερόλεπτα πριν βγει απο το ματς, ο Μανώλης Κυρκούσης σημειώντας το “χρυσό” τέρμα που έδωσε την πρόκριση στον Απόλλωνα. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με αμφότερες της ομάδες να παίζουν με σοβαρές ελλείψεις όμως να βγάζουν επιθετική διάθεση ψάχνοντας το γκολ που θα τους δώσει το προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Απόλλωνα ήταν ελαφρώς καλύτερη και έχοντας το πλεονέκτημα πως έπαιζε για δύο αποτελέσματα απο την στιγμή που σκόραρε έπαιξε πιο απελευθερωμένα ενώ αν ήταν πιο προσεκτική στα τελειώματα θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ απέναντι στην Ελπίδα που έδωσε μεγάλη μάχη όμως μετά το γκολ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση.

Σημαντική πρόκριση για την ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου που για ακόμη ένα ματς χρησιμοποίησε αρκετά παιδιά που προέρχονται απο τα σπλάχνα του συλλόγου, μοναδικό μελανό σημείο για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Παναγιώτη Κατσιλίδη. Απο την άλλη η ομάδα του Χρήστου Νεοφυτίδη που είχε εξαιρετική παρουσία στον θεσμό στρέφει πλέον την προσοχή στο πρωτάθλημα που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Τζιρτζίδη και Σπάρταλη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Φιλτανίδης, Γατσέλος, Αναστασιάδης, Ιωαννίδης, Σελβίδης Γ., Μπαργκάν(72′ Φραγκόπουλος), Περτσανίδης, Κυρκούσης(58′ Ταχτσίδης), Μαρκοσιάν Β.(88′ Καφφετζής), Κατσιλίδης(48′ λ.τρ. Μαυρίδης), Μαρκοσιάν Χρ.(85′ Ναζιράκης)

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΗΣΕΑΣ: Θεοχάρους, Βλαδιμηρίδης, Ρουστέμογλου, Παπαδόπουλος Δ.(79′ Ντουμπάν), Καραπαζαρλής(84′ Χακή), Φιλιππίδης, Εμίνογλου, Λαρίσης Λεσκόφτσης, Ξανθόπουλος, Τσικούδης(58′ Καραβασίλης)

Share it