Με Μουλέν επέστρεψε στις προπονήσεις η Ξάνθη! Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο “Μπαξ”

Με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη, η ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε την προετοιμασία της για την συνέχεια των υποχρεώσεών της. Το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης, ο Τιμπό Μουλέν πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην ομάδα.

Το κενό στο πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έδωσε την ευκαιρία στην ξανθιώτικη ομάδα να συμπεριλάβει στον προγραμματισμό της μία φιλική αναμέτρηση. Το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Xanthi FC Arena ο Κίκο Ραμίρεθ θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές του στην αναμέτρηση προετοιμασίας με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. 

Στην σημερινή (4/9) προπόνηση η ξανθιώτικη ομάδα δούλεψε στην κατοχή μπάλας, το pressing ενώ υπήρξαν αρκετά παιχνίδια με τακτική των υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Φασίδης, Άμπαντ και Μαλεζάς.

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μετατάρσιο και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 1 με 2 μήνες! Απουσιάζουν οι διεθνείς Κασά Καμαρά, Γιάννης Φάκκης και Κώστας Θυμιάνης.

Share it