Search

Νέο ξεκίνημα στην καριέρα του Γιάννη Αποστολίδη που ανέλαβε προπονητής στην Κ19 της Δόξα Δράμας!

Μια νέα πρόκληση ανοίγεται στον 31χρονο Ξανθιώτη ταλαντούχο προπονητή Γιάννη Αποστολίδη που ανακοινώθηκε και επίσημα απο την Δόξα Δράμας, καθώς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ομάδας και οι πρώτες του δηλώσεις:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Αποστολίδη, για το πόστο του προπονητή της Κ19, η οποία άρχισε ήδη την προετοιμασία της.

Ο 31χρονος Θρακιώτης τεχνικός (καταγωγή από Ξάνθη, γεννηθείς το 1988) ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Παναχαϊκή, Παναιτωλικό, Μακεδονικό, σταματώντας νωρίς το ποδόσφαιρο λόγω σοβαρών τραυματισμών, το 2012, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Προπονητικά, ο Γιάννης Αποστολίδης δούλεψε 4 χρόνια στο τοπικό Ξάνθης, με Κεσσάνη Ερασμίου και μέχρι πρότινος Αναγέννηση Θαλασσιάς, έχοντας δυο παρουσίες σε τελικό Κυπέλλου με τη Θαλασσιά, κερδίζοντας ένα τρόπαιο στον ένα, ενώ το 2016 ψηφίστηκε καλύτερος προπονητής στην ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Αποστολίδης είναι κάτοχος διπλωμάτων «UEFA A» και «UEFA ELITE YOUTH».

«ΠΑΡΑΓΩΓΗ… ΝΙΚΗΤΩΝ»

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας Δράμας, ο Γιάννης Αποστολίδης ανέφερε: «Είναι χαρά και μεγάλη τιμή που βρίσκομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας. Το κλίμα που συνάντησα είναι φανταστικό, οι άνθρωποι της ομάδας είναι πρόθυμοι να λύσουν οποιοδήποτε ζήτημα παρουσιαστεί. Ο στόχος μας δεν είναι η μέγιστη «παραγωγή» νικών», αλλά η «παραγωγή» νικητών. Δηλαδή ποδοσφαιριστών-αθλητών που θα πετυχαίνουν τους στόχους που θα θέσουμε και ένας από αυτούς είναι να προωθηθούν και να σταθούν στην πρώτη ομάδα της Δόξας. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ

Επίσης, ανακοινώνεται ότι νέος υπεύθυνος στην Κ19 της Δόξας αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Βογιατζόγλου, που πέρυσι ήταν στην ομάδα του Δουμπέσσα.

Στο επιτελείο της β΄ ομάδας παραμένει ως προπονητής τερματοφυλάκων ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης, παλαίμαχος γκολκίπερ της Δόξας, αλλά και των ΟΦΗ, Πανσερραϊκού, Κέρκυρας, Αθηναϊκού, Ολυμπιακού Βόλου, Εθνικού κ.α.

Share it