Search

Μεταγραφική έκπληξη με τον αρχηγό των Νέων της Ξάνθης Ευθ. Τσάπαρη απο τον Άρη Αβάτου!

Σε ακόμη μια μεταγραφή προχώρησε ο Άρης Αβάτου που ολοκλήρωσε μια σημαντική κίνηση αποκτώντας τον αρχηγό της ομάδας Νέων της Ξάνθης, Ευθύμη Τσάπαρη.

Ο Τσάπαρης που έφτασε μια ανάσα απο την Δόξα Δράμας, όμως μετά τις αλλαγές στους “ασπρόμαυρους” παρέμεινε ελεύθερος, αποφάσισε να αγωνιστεί για έναν χρόνο στον Άρη Αβάτου παρά τις πολύ καλές προτάσεις τόσο απο ομάδες του 1ου ομίλου που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν όσο και απο άλλες ομάδες της κατηγορίας, ώστε να βοηθήσει τον ξανθιώτικο σύλλογο και παράλληλα μετά απο μια γεμάτη και παραγωγική χρονιά να μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω. Άλλωστε όπως έδειξε η ομάδα του Αβάτου στις περιπτώσεις των Δόντσου και Κουτσούμπα αποτελεί ένα μεγάλο σκαλοπάτι για τους ξανθιώτες ποδοσφαιριστές με τον σύλλογο όχι μόνο να μην κλείνει την πόρτα αλλά να τους βοηθά και για το βήμα παραπάνω

Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας ακόμη έναν αρχηγό από τα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε. Α.Ο.Ξάνθης.
Ο Ευθύμης Τσάπαρης γεννημένος το 1999 αφού ξεκίνησε από τον Α.Ο.Βιστωνίδας μεταπήδησε στα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε. Α.Ο.Ξάνθη όπου και αγωνίστηκε με επιτυχία για 6 συνεχόμενες χρονιές.
Ακόμη ένα παιδί από την περιοχή μας στην αγκαλιά της ομάδος μας.
O αρχηγός των Κ-20 αγωνίζεται στις θέσεις 6-8-10
Ευθύμη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ.

Share it