Search

Με το αριστερό μπήκαν στο πρωτάθλημα οι Νέοι της Ξάνθης με ήττα απο ΑΕΚ στην Αθήνα

Με βαριά ήττα 4-1 στο Γαλάτσι απο την ΑΕΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα Νέωνγια την ομάδα της Ξάνθης. Με το σκορ πάντως να αδικεί τους παίκτες του Κώστα Μπεδρελή μια και αυτό ξέφυγε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν και η ομάδα της Ξάνθης έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 17′ με τον Χριστόπουλο, ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ΑΕΚ στο 64′ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρις το γκολ του Μαχαίρα, ενώ στο 81′ ο ΚΟσίδης έκανε το 3-0. Στο 84′ ο Αρβανίτης σκόραρε για το 4-0, με το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη που απο το 71′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σιμάρ Χασάνογλου με δεύτερη κίτρινη ήταν να μειώσει στο 86′ με τον Ισαακίδη που διαμόρφωσε το τελικό 4-1 υπέρ των “κιτρινόμαυρων”

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Αλαμπέης με βοηθούς τους Ισσά και Όντο της ΕΠΣ Αθηνών.

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Κάτσικας, Αρβανίτης, Καραβίδας, Σταμούλης (85′ Γκέγκα) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης (85′ Πανταζέλος) Μάρκου (60′ Κοσίδης) Τσαρούχας (60′ Κορομηλάς) Μαχαίρας (85′ Τσιγαρίδης) Χριστόπουλος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Μανίσογλου (60′ Αλή), Νιαζήφογλου (46′ Τσιεγγελίδης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Χασάνογλου, Σπυριδωνίδης, Γκαρνέτας (73′ Μολώνης), Γκατζόγιας (73′ Ισαακίδης), Τσιτσεκίδης, Φάκκης.

Share it