Search

Πρεμιέρα με 5 γκολ για την Super League 1! Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Με δύο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ(1-1) και τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League 1.

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την εγχώρια σεζόν, καθώς κέρδισε 1-0 τον Αστέρα, παρέμεινε αήττητος εντός και εκτός συνόρων, ενώ διατήρησε και το μηδέν παθητικό. Σε ένα παιχνίδι όπου ο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι πρότινος δεν έπαιζαν πολύ, αλλά και οι Αρκάδες διατηρούν δικαιολογημένα παράπονα από τον ρέφερι της ΕΠΣ Θράκης Στέφανο Κουμπαράκη που δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Αρκάδων στο φινάλε του ματς παρά την χρήση του VAR.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/8) η αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης», στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1. Ένα ματς στο οποίο οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι και άξιζαν την νίκη, όμως ο ΟΦΗ παίζοντας έξυπνα και έχοντας σε ορισμένες φάσεις την τύχη με το μέρος του, πήρε στο φινάλε έναν πολύτιμο βαθμό. Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που προηγήθηκαν χάρις σε τέρμα του Μεγιάδο στο 19’ για να ισοφαρίσει στο 69’ ο Σάσα. Ο Μαρτίνες είχε δοκάρι στο 11’ για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη και στο 55’ ο Ντιγκινί χαμένο πέναλτι σε τραγική εκτέλεση.

Ενώ στο ματς που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος Λαμία και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ και το «τριφύλλι» να ισοφαρίζει με πέναλτι. Στα αξιοσημείωτα, η χρήση του VAR σε τρεις περιπτώσεις από τον διαιτητή Σκουλά, όλες συνοδευόμενες από σωστές αποφάσεις.

Μετά από ένα ισορροπημένο και δίχως φάσεις εικοσάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Πλιάτσικα αλλά ο Σκουλάς είπε «παίζετε». Στην εξέλιξη της φάσης μπήκε γκολ! Ο Ρόμανιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας και, εκμεταλλευόμενος κακή έξοδο του Διούδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τη Λαμία. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 35′ ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που δόθηκε έπειτα από χρήση VAR, ενώ στο 44′ απείλησε και για δεύτερο γκολ με το σουτ του Δώνη.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Κυριακή με τα παιχνίδια Ατρόμητος – Λάρισα(18:45), Πανιώνιος – Βόλος(19:15), ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός(20:00) και ΑΕΚ – Ξάνθη(22:00)

Share it