Search

Πρεμιέρα με νίκες εντός… προγράμματος για Άβατο και Ζυγό αλλά και μεγάλες νίκες για Πετεινό και Γενησέα στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης!

Με τους Άρη Αβάτου και Ηρακλή Ζυγού να εκμεταλλεύονται και την διαφορά κατηγορίας και να φτάνουν σε άνετες νίκες άνοιξε η αυλαία της Α’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Η νίκη της ημέρας σημειώθηκε απο τον Άρη Πετεινού που σε ένα ματς που όλα κρίθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά! οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν με ανατροπή να φύγουν με μεγάλη νίκη απο την έδρα του Δροσερού. Ενώ εμφατική και εντυπωσιακή νίκη πέτυχε και η Ελπίδα Γενησέας που έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Εμίν Εμίνογλου που πέτυχε χατ τρικ κατάφερε να κερδίσει τον Ερμή Μάνδρας παρότι μετά το 1-0 αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παύλου Φιλιππίδη.

Στην Σταυρούπολη παρά την πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα της Δόξας Αλέξη Τολμίδη ο Ηρακλής κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές, εκμεταλλευόμενος και την διαφορά δύο κατηγοριών των δύο ομάδων παίρνοντας ένα εύκολο τρίποντο. Ενώ ο Άρης Αβάτου αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να φύγει με ένα άνετο τρίποντο απο την έδρα της μαχητικής Κεντητής

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας και οι σκόρερ των αγώνων:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Δόξα Σταυρούπολης – Ηρακλής Ζύγου    0-4(Κωφίδης, Χασιώτης, Πανταζίδης (2))

Ελπίδα Γενησέας – Ερμής Μάνδρας    3-0(Εμίνογλου Εμίν(3))

Ρεπό: Απόλλων Ξάνθης

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Κεντητή – Άρης Αβάτου   0-2(Χριστοφορίδης, Βελή Μεμέτ)

Φίλιππος Δροσερού – Άρης Πετεινού   1-2(Μουμίνογλου – Θεοδωρίδης Κ., Καμπουρίδης)

Ρεπό: Εχίνος Σπορ

Share it