Search

“Επίσκεψη” οπαδών στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη!

Επίσκεψη οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο όπου έχει αποσυρθεί η ομάδα ενόψει της πρεμιέρας με την Ξάνθη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν Αθηναϊκά μέσα, τα πράγματα εξελίχθηκαν απόλυτα ήρεμα και αυτό που φάνηκε ήταν ότι η παρουσία των 100 περίπου οπαδών είχε να κάνει με την εύλογη ανησυχία αλλά και με την προσπάθεια εμψύχωσης της ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Η  αντιπροσωπεία της ORIGINAL συζήτησε σε ήρεμο κλίμα αλλά με έκδηλη την ανησυχία έξω από την κύρια είσοδο του ξενοδοχείου με ανθρώπους της ΑΕΚ, την ώρα που η ομάδα γευμάτιζε.

Μετά το τέλος του γεύματος, μια ολιγομελή ομάδα των οπαδών μίλησαν σε ομάδα παλιών μαζί με τον προπονητή και αυτό που είπαν ήταν: «Για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και αυτό που θελουμε να βλέπουμε από εσάς είναι πάθος και ψυχή και ας χάνετε. Θελουμε να χτυπάει ο Λιβαγια και να πονάει ο Μάνταλος. Θελουμε να είστε ενωμένοι και όλοι μαζί να κάνουμε από αύριο τη νέα αρχή. Και εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμενουμε για να πανηγυρίσουμε μαζί σας»

Share it