Search

Παραμένει στην ΕΡΤ χωρίς μείωση η Ξάνθη και άλλες τρεις! Άλλαξε τηλεοπτική στέγη ο Άρης

Στην ΕΡΤ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα παιχνίδια της Ξάνθης και τη νέα χρονιά οι φίλοι της ομάδας.

Μάλιστα όπως πληροφορείται το Sportsaddict τόσο απο ιθύνοντες της Ξανθιώτικης ΠΑΕ όσο και απο την Κρατική τηλεόραση το συμβόλαιο της ομάδας μένει ως έχει, χωρίς να γίνει παρά της φήμες μείωση σε σχέση με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο.

Όπως κάτι ανάλογο θα ισχύσει και με τους Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Λαμία που επίσης θα συνεχίσουν στην ΕΡΤ. Αντιθέτως ο Άρης αποχώρησε απο την Κρατική τηλεόραση υπογράφοντας συμβόλαιο με τη NOVA, η οποία μάλιστα απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική θα δείξει τα εντός έδρας ματς των “κιτρινόμαυρων.

Με την ΕΡΤ να έχει “ξεφορτωθεί” το βαρύ συμβόλαιο του Άρη, και απο τις αρχές του καλοκαιριού και του Παναθηναϊκού, τα ταμεία πήραν μεγάλη ανάσα και έτσι αναμένεται να…ευνοηθεί και η Super League 2 που θα δεχτεί μικρότερη μείωση απο το αρχικά αναμενόμενο, με τις πληροφορίες να μιλούν μάλιστα ακόμη και για 15-20% που αν μη τι άλλο θα ανοίξει τον δρόμο ώστε και αυτό το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά.

Με τα νέα δεδομένα πλέον η ΕΡΤ θα δείξει κανονικά τα παιχνίδια Λαμία- Παναθηναϊκός και Ατρόμητος- Λάρισα όπως φυσικά και όλα τα εντός της Ξάνθης.

Share it