Search

Ενεργοποιεί την μεταγραφική έκπληξη με Ιορδάνογλου ο Λεύκιππος Ξάνθης!

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια εξαιρετική κίνηση είναι ο Λεύκιππος Ξάνθης που ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην γκάρντ Ασπίδας και ΓΑΣ, Στράτο Ιορδάνογλου.

Ο 22χρονος Ιορδάνογλου μετά απο την περσινή του παρουσία στον ΓΑΣ με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον σύλλογο της Κομοτηνής στην Β’ Εθνική αλλά να επιστρέψει στην Ξάνθη, στην οποία αγωνίστηκε προ διετίας με την φανέλα της Ασπίδας, και να αποδεχτεί την πρόταση του Λεύκιππου Ξάνθης,

Ο Στράτος Ιορδάνογλου τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα ξεκίνησε με την ομάδα της Προοδευτικής ενώ απο το 2011 έως το 2016 αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ως παίδας με την ομάδα του Ικάρου κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, όπου και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας. Ως έφηβος κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (2015), ενώ συγχρόνως αγωνιζόταν στο Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης συμμετείχε σε δυο Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τη ΧΑΝΘ στο Βόρειο όμιλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και πέρσι μεταγράφηκε στην Ασπίδα Ξάνθης για να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β εθνικής αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός γηπέδων. Ο Στράτος είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Share it