Search

Νέο κύμα ανανεώσεων στον ΑΟ Αρσακείου!

Νέο κύμα είχαμε ανανεώσεων στον ΑO Αρσακείου, καθώς οι Μιχάλης Μπιατζιακούδης και Περικλής Τουρουνίδης θα συνεχίσουν να αποτελούν παίχτες του συλλόγου.

 

Ακολουθούν αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδος:

«Ο Α.Ο Αρσακείου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΤΖΙΑΚΟΥΔΗ. Ο Μιχάλης γεννήθηκε το 2000 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ όπου αργότερα αγωνίστηκε και 3 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Επίσης αγωνίστηκε και για 1 χρόνο στην ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. Από την περσινή περίοδο ανήκει στο ρόστερ της ομάδας μας.

Το Δ.Σ του εύχεται κάθε επιτυχία.»

 

«Ο Α.Ο Αρσακείου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗ. Ο «Πέρι» γεννήθηκε το 1995 και είναι εκ των αρχηγών της ομάδας. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, μετακόμισε στις Ακαδημίες ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ – ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ (ΜΕΣΟΥΝΗΣ), στις Ακαδημίες της ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΑΠΩΝ. Μετά πήγε στα ΤΕΠ του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, ΟΡΦΕΑ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ και ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ. Από την περσινή χρονιά ανήκει στην ομάδα μας.

Το Δ.Σ του εύχεται κάθε επιτυχία.»

Share it