Search

Διακρίσεις και με την Εθνική Ομάδα για τους Τσιακιρούδη & Αραμπατζή του Εθνικού!

Με μία 2η και μία 4η θέση, αλλά και με ένα ατομικό ρεκόρ επέστρεψαν οι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θάνος Τσιακιρούδης και Ιωάννα Αραμπατζή από την διεθνή συνάντηση «Ελλάδα – Κύπρος» που έλαβε χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τους δύο ρίπτες του Εθνικού συνόδευε ο προπονητής τους Δημήτρης Τσιακιρούδης, ενώ ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση συγχαρητηρίων:

«Η διοίκηση του τμήματος Στίβου του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης συγχαίρει την αθλήτρια Αραμπατζή Ιωάννα και τον αθλητή Τσιακιρούδη Αθανάσιο για τις διακρίσεις τους με την Εθνική Ομάδα στη Διεθνή Αθλητική Συνάντηση «Ελλάδα – Κύπρος» που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 7-8 Αυγούστου 2019.

Η Αραμπατζή Ιωάννα στο αγώνισμα της Δισκοβολίας με βολή 40.55μ. (ατομικό ρεκόρ ) κατέκτησε την 2η θέση και ο Τσιακιρούδης Αθανάσιος στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας με βολή 15.50μ. κατέκτησε την 4η θέση. Οι αθλητές μας εκπροσώπησαν επάξια τον Εθνικό και την Αλεξανδρούπολη και απέδειξαν περίτρανα ότι το αγωνιστικό ήθος, η αποφασιστικότητα, η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στους στόχους οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, να έχουν καλή πρόοδο και πάντα αθλητικές επιτυχίες.

Θερμά συγχαρητήρια και σ τον προπονητή των αθλητών κ. Τσιακιρούδη Δημήτριο για την προσπάθεια που καταβάλλει.

Από την Διοίκηση»

Share it