Search

Τέλος απο την Λαμία ο Μάκης Χάβος πρώην συμπαίκτης του στην Ξάνθη ο αντικαταστάτης!

Παρελθόν απο την τεχνική ηγεσία της Λαμίας αποτελεί ο Μάκης Χάβος, με την διοίκηση της ομάδας της Φθιώτιδας να επιλέγει να τον αντικαταστήσει με έναν πρώην συμπαίκτη του στην Ξάνθη την τετραετία 1997-2000 τον Σωτήρη Αντωνίου.

Η ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας με τον Χάβο αναφέρει: ” Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 συναντήθηκε σήμερα Κυριακή 4/8 με τον προπονητή Μάκη Χάβο και αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια.”

Ενώ για την ανάληψη της τεχνικής ηγείας απο τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Σωτήρη Αντωνίου αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος θα έχει άμεσο συνεργάτη και βοηθό τον Γιάννη Προβίδα. Η Διοίκηση του Συλλόγου τους στηρίζει, τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους. Στο νέο μας προπονητή ευχόμαστε χρόνια πολλά σήμερα για την ονομαστική του εορτή!”

Share it