Search

«Πρώτη» με όρεξη και φιλοδοξίες στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Τόπο στα νιάτα δίνει φέτος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Οι κυπελλούχοι Έβρου ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν που φέτος ξεκινάει νωρίτερα λόγω της συμμετοχής τους στο Κύπελλο Ελλάδας στις 25 Αυγούστου, ενώ στις 28 παίζει τελικό Super Cup Έβρου με Ορέστη.

Αρκετά τα νέα πρόσωπα και χαμηλός ο μέσος όρος ηλικίας σε αυτή τη νέα προσπάθεια μετά και την αλλαγή διοίκησης στο τμήμα του ποδοσφαίρου.

Στην πρώτη προπόνηση και ένας παλιός γνώριμος, ο Γιώργος Κυριζάκης που δεν αποτελεί… τη νέα μεταγραφή του Εθνικού, αλλά προπονείται με την ομάδα για να κρατηθεί σε καλή φυσική κατάσταση ενόψει της καινούργιας χρονιάς που θα τον βρει και πάλι στην Κέρκυρα.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Παπαράδης δήλωσε στο μικρόφωνο του SportsAddict.gr: «Είναι σίγουρα νωρίς ακόμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ρόστερ 23-24 παιδιών από τους οποίους οι 15 είναι σήμερα κοντά μας. Οι απαιτήσεις ξεκινούν νωρίς με το Κύπελλο Ελλάδας, αμέσως μετά έχουμε το Super Cup του Έβρου και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Κύριος στόχος είναι να στελεχωθεί η πρώτη ομάδα με νεαρά παιδιά. Η Β’ ομάδα θα αποτελείται από παίκτες κάτω των 20 ετών και έτσι θέλουμε να κινηθούμε έτσι ώστε να βγαίνουν τα επόμενα χρόνια παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. Θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά κίνητρα. Να σέβονται τον σύλλογο και το ίδιο να συμβαίνει και από την άλλη πλευρά. Η διοίκηση είναι από την πρώτη μέρα δίπλα μας και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό».

Δείτε φωτογραφίες:

Share it