Search

Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα play off του Champions League εφόσον περάσουν Άγιαξ και Μπασακσεχίρ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα play off του Champions League, με τους δύο Έλληνες εκπροσώπους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να μαθαίνουν τους πιθανούς ανιπάλους τους στο βήμα πριν τους ομίλους, εφοσον φυσικά καταφέραν να πάρουν την πρόκριση απο τον Γ’ γύρο.

Από τη σημερινή κλήρωση προέκυψε ότι ο νταμπλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Κύπρου ή τους Αζέρους σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του «Αίαντα» στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Υπενθυμίζεται ότι η «μάχη» του «δικεφάλου του Βορρά» με τους Ολλανδούς ξεκινάει την Τρίτη (06/08,20:00) στην Τούμπα και η ρεβάνς είναι στις 13 Αυγούστου (21:45) εκτός έδρας.

Απο την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Πόρτο ή την Κράσνονταρ εφόσον καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι με τους Τούρκους είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (07/08, 20:45) εκτός έδρας και η ρεβάνς στις 13 Αυγούστου (21:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Share it