Search

Με ανανεωμένο πρόσωπο εντός και εκτός γηπέδου ξεκίνησε η προετοιμασία του Ερμή Μάνδρας(+pics)

Με ένα εντελώς ανανεωμένο πρόσωπο πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της χρονιάς η ομάδα του Ερμή Μάνδρας.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές αφού δέχθηκαν τις ευχές της διοίκησης ξεκίνησαν το πρώτο τρέξιμο υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αλεξιάδη. Ένα διαφοροποιημένο φέτος σύνολο του Ερμή, καθώς δεν είναι μόνο τα 8 νέα αποκτήματα(θυμηθείτε ΕΔΩ) αλλά και το γεγονός πως διοίκηση και προπονητής θέλουν να χτίσουν έναν Ερμή με εμπειρία και πολύ ταλέντο που θα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια, δίνοντας έτσι μεγάλη έφμαση στην απόκτηση παιδιών με μέλλον και όρεξη για δουλειά ώστε να μπορούν να αρπάξουν απο τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα τους δώσει η ομάδα.

Τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα ανακοινώσει και άλλες μεταγραφές ενώ το χτίσιμο του νέου Ερμή θα γίνει πιο ορατό και στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τα παιχνίδια Κυπέλλου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΑυτό που πάντως έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη του Ερμή είναι η τρομερή αναβάθμιση του γηπέδου, καθώς πέρα απο το γήπεδο “χαλί” οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν την σκληρή δουλειά που έριξε η διοίκηση της ομάδας σε όλους τους χώρους ενώ προστέθηκαν και καρεκλάκια στις εξέδρες του γηπεδου που δημιουργήθηκαν.

Share it