Search

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα σε ομάδα της Super League 2 ο Χρήστος Πασχαλάκης!

Αντίστροφα μετρά για μια σπουδαία μεταγραφή ο ξανθιώτης χαφ, Χρήστος Πασχαλάκης που αφήνει τον Ορφέα Ξάνθης για να ταξιδέχει στα Χανιά!

Ο 24χρονος(1/2/95) μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του Πλατανιά και δείχνει πανέτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του. Ο Πασχαλάκης θυμίζουμε πως ήταν επαγγελματία στον ΑΟΞ απο το 2014 όμως μετά απο 1,5 χρονο αποχώρησε, έχοντας αγωνιστεί ενδιάμεσα και στον Παναργειακό ως δανεικός. Αμέσως μετά την αποχώρηση του αγωνίστηκε σε Ορφέα Ξάνθης και  Άρη Αβάτου προτού τον Αύγουστο του 2017 επιστρέψει στον Ορφέα Ξάνθης οπου έκανε δύο εξαιρετικές σαιζόν.

Πλέον ο Ξανθιώτης χαφ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία με την φανέλα του Πλατανιά, οπού θα έχει συμπαίκτη έναν πολύ καλό του φίλο και επίσης πρώην συμπαίκτη στην Ξάνθη, τον Κώστα Τσαμούρη.

Να σημειώσουμε πως όπως αναφέρει το athlitiko.gr παίκτης του Πλατανιά πρέπει να θεωρείται και ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος της Δόξας Δράμας αλλά και ο Μάριος Γεωργόπουλος απο τον Παναρκαδικό.

Share it