Search

Δημητριάδης εις…διπλούν στον Ηρακλή Ζυγού! Στα “κυανόλευκα” και ο Φίλιππος Δημητριάδης

Παίκτης του Ηρακλή Ζυγού είναι με κάθε επισημότητα ο Φιλιππος Δημητριάδης, με τον πρώην μεσο της Κ17 του ΑΟΞ όπως σας είχε προαναγγείλει το Sportsaddict(θυμηθείτε ΕΔΩ) λόγω πανελλήνιων προτίμησε να αγωνιστεί στον Ηρακλη, έχοντας την τεχνική καθοδήγηση του πατέρα του Γιάννη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γρασίδι, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και Ï†ÏÏƒÎ·Ο Φίλιππος Δημητριάδης είναι η έκτη μεταγραφή του Ηρακλή μετά τους Κριεζή, Μανιά, Κιουμουρτζή, Μπουναρτζή και Στεπανιάν, με τους “κυανόλευκους” να συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την ενίσχυση τους ενόψει της ιστορικής πρώτης συμμετοχής στην Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 6η μεταγραφική της προσθήκη για τη νέα σεζόν.
🔵Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται ο Ξανθιώτης 17χρονος επιθετικός μέσος👉Φίλιππος Δημητριάδης. Ο Δημητριάδης έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ξάνθη, όπου συμμετείχε ως το 2019 στην Κ-17.
Οι σχολικές υποχρεώσεις της Γ’ Λυκείου που είναι μπροστά του, δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στην Κ-19 του Α.Ο.Ξ., με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μετεγγράφεται στον σύλλογό μας.
➡️Φίλιππε, καλώς ήρθες στον Ηρακλή, σου ευχόμαστε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία, τόσο στην ποδοσφαιρική σου διαδρομή όσο και στις σημαντικές σχολικές σου υποχρεώσεις

Share it