Search

Απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης στην Football League με τα Τρίκαλα ο Γ. Ποδάρας!

Με την φανέλα των Τρικάλων στην Football League θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο πρώην αμυντικός των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης, Γιώργος Ποδάρας.

Ο ταλαντούχος αμυντικός με καταγωγή απο την Χρυσούπολη έχοντας αγωνιστεί στην Ξάνθη τόσο με τα χρώματα της Κ17 όσο και της Κ19, μετά την αποχώρηση του απο τον σύλλογο της Ξάνθης(θυμηθείτε ΕΔΩ τους 13 που αποχώρησαν) αναζήτησε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό σε ομάδα Εθνικής κατηγορίας, με τους ιθύνοντες των Τρικάλων να τον έχουν παρακολουθήσει σε παιχνίδια με την φανέλα της Ξάνθης όπου τον ξεχώρισαν και έτσι τον έπεισαν να μετακομίσει στην Θεσσαλική πόλη.

Μάλιστα ο Γιώργος Ποδάρας θα ταξιδέψει σήμερα(1/8) μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των Τρικάλων για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ιστορικού ΑΟΤ. Στν αποστολή βρίσκονται επίσης οι πρώην της Ξάνθης Μιχάλης Ζαρόπουλος και Παντελής Ριζογιάννης αλά και ο πρώην χαφ του Νέστου, Γιάννης Νικλητσιώτης.

Αναλυτικά την αποστολή των Τρικάλων απαρτίζουν οι: Αϊβάζογλου, Αλεξανδρής, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Γρηγορόπουλος, Ζαρόπουλος, Κατσαντώνης, Κόνιαρης, Κωνσταντινίδης, Λώττας, Μπουρούσης, Νιάρος, Νικλητσιώτης Α., Νικλητσιώτης Γ., Ντιαλόσι, Ντόσης, Παπαγεωργίου, Πετράκης, Ποδάρας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Τεγούσης, Τσίπρας, Ψωμιάδης.

Share it