Search

Με Πετρίδη και τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος Ν. Ξεριάς που ανακοίνωσε μπαράζ ανανεώσεων!

Με τον Ξανθιώτη προπονητή, Λεωνίδα Πετρίδη, θα μετέχει και τη νέα χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας ο Πανιώνιος Νέας Ξεριάς που κράτησε στο ρόστερ του και τους ξανθιώτες ποδοσφαιριστές Περπερή, Νικουλάε και Δημητριάδη.

Η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Πετρίδη αναφέρει: “Με ιδιαίτερη χαρά το Δ.Σ της ομάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, την ανανέωση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του προπονητή κ.Λεωνίδα Πετρίδη! Από πλευράς μας του μεταθέτουμε τις θερμότερες ευχές για ένα καλό ξεκίνημα στη νέα σεζόν , αποδεικνύοντας έμπρακτα τις σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας που έχουμε χτίσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα βασταζόμενες σε γερά θεμέλια. Καλη επιτυχία δάσκαλε! ”

Ενώ όσον αφορά τις ανανεώσεις αλλά και τις αποχωρήσεις η ανακοίνωση του Πανιώνιου αναφέρει: Δεν θα μπορούσαν να μην δεν συνέχισουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές μας: Φρατζης Περπερης, Νίκος Μπουτζουκιδης, Γιάννης Ρεστας, Γιώργος Κιορμητρου, Γιάννης Εμμανουηλιδης, Νίκος Φιλιππίδης, Ραφαήλ Σαββίδης, Βαλέριος Δημητριάδης, Νίκος Μπάρμπας, Νίκος Παπαδάκης, Νίκος Νικουλαε, Δημήτρης Μαρκακης, Λάμπης Κοτσαμπασιδης και Τάσος Παγωνοπουλος Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμους! Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κιαλες ανανεώσεις από το υπάρχον ροστερ της ομάδος καθώς επίσης και οι πρώτες μεταγραφές. Στον αντίποδα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους στον σύλλογο μας θέλουμε να δώσουμε στον Μάκη Παπαδόπουλο, Βασίλη Γκιαλοπουλο Τζεμαλη Μπαργκαν, Κώστα Ράφτη και Χρήστο Γκορδη.

Share it