Search

Photos: Με πολλά νέα πρόσωπα και πολύ όρεξη η πρώτη του ανανεωμένου Άρη Αβάτου στα Βαφέικα

Μετά απο 15 ημέρες στο γυμναστήριο το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο αγνώριστο, χάρις την δουλειά των ανθρώπων του Άρη, γήπεδο των Βαφέικων η προπόνηση του Άρη Αβάτου.

Η ομάδα του Άρη Αβάτου που υπό της οδηγίες του Αλέξη Ξανθόπουλου και την καθοδήγηση του γυμναστή της Άγγελου Γιοβανόπουλου ξεκίνησε το τρέξιμο και της ασκήσεις με μπάλα, με τους “κιτρινόμαυρους” να είναι άκρως ανανεωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με πολλά νέα πρόσωπα κυρίως νεαρής ηλικίας.

Πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους παίκτες ο τεχνικός της ομάδας που αφού μίλησε για το κομμάτι της προετοιμασίας και τον τρόπο που θέλει η ομάδα να δουλέψει, έκανε παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας στους υπόλοιπους παίκτες ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας, που είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να διατηρηθεί στην Γ’ Εθνική αλλά και να κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης

Μοναδικοί απόντες οι φοιτητές Μίλλερ, Κρασώνης και Ζάγγουλος, αλλά και ο φαντάρος Ζωσιμίδης. Τις επόμενες ημέρες η ομάδα θα ανεβάσει στροφές ενώ θα υπάρχει και συνέχεια στην μεταγραφική ενίσχυση, ενώ θα ανακοινωθούν και τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ απο την πρώτη προπόνηση μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

http://

 

Share it