Search

Με σκόρερ τους Λισγάρα και Στάρτζεον η φιλική νίκη της Ξάνθης επι της Ε.Ν. Παραλιμνίου!(+pics)

Νικηφόρα για τον ΑΟΞ ολοκληρώθηκε και το δεύτερο φιλικό της ξανθιώτικης ομάδας στο Πράβετς, επικρατώντας αυτή την φορά με 3-1 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε μόλις στο 7′ να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο ωραίο σλάλομ του Γκαργκαλατζίδη η μπάλα έφτασε στον Φάμπιο Στάρτζον που με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ με το αριστερό έκανε το 1-0 για τους Ξανθιώτες.Στο 24′ οι Κύπριοι σε μια γρήγορη αντεπίθεση κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Μουζαλίμη. Για να έρθει στο 44′ ο Χρήστος Λισγάρας να σημειώσει το γκολ του αγώνα! όταν με ψιλοκρεμαστό σέντρα-σουτ βολέ λίγο μπροστά απο το κέντρο ξεγέλασε τον κίπερ της Κυπριακής ομάδας κάνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επαάληψη και παρά τις πολλές αλλαγές η Ξάνθη δεν φάνηκε καθόλου επηρεασμένη καταφέρνοντας μάλιστα στο 51′ να σκοράρει και τρίτη φορά ξανά με τον Λισγάρα, αυτή την φορά με καρφωτή κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ, για το 3-1 που έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις εκατέρωθεν καλές στιγμές

Ο Κίκο Ραμίρεθ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του και να βγάλει τα συμπεράσματά του, σε μία απαιτητική ημέρα καθώς το πρωινό της ίδιας μέρας υπήρχε προπόνηση. Μονδική παραφωνία του αγώνα η αποχώρηση λόγω ενοχλήσεων του Ντε Αμορίμ στο 80′, με τον Πολέττο να επιστρέφει στο ματς, με την σοβαρότητα του τραυματισμού του Βραζιλιάνου χαφ  να αναμένεται να διαπιστωθεί τις επόμενες ώρες

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Άμπαντ (46′ Σάο Μπέντο), Μπαξεβανίδης (46′ Ντίρεσταμ), Λισγάρας (61′ Μαλεζάς), Καρασαλίδης (70′ Τενεκές), Σόσα (46′ Λεωντσάκος), Κοβάσεβιτς (46′ Ντε Λούκας), Καμαρά (46′ Θυμιάνης), Πολέττο (46′ Ντε Αμορίμ), Τζουρίτσκοβιτς (46′ Μπαριέντος), Στάρτζεον (46′ Φασίδης), Γκαργκαλατζίδης (46′ Φάκκης).

ΕΝΠ: Παραλιμνίου: Αμπαρτζουμιάν, Μουλαζίμη, Κυριάκου, Βαλλιάνο, Μαϊσουράντζε, Κουμής, Ουντόζι, Θεοδώρου, Ρουσιάς και Στεπάνιακ.

Share it