Search

Με την Χάποελ Ραμάτ Χασαρόν το πρώτο τεστ της Ξάνθης στο Πράβετς την Τετάρτη!

Πλήρης επιβεβαίωση του βραδινού ρεπορτάζ του SA(θυμηθείτε ΕΔΩ) είχαμε το πρωινό της Τρίτης(23/7) με την ΠΑΕ Ξάνθη να κάνει επισήμως γνωστή την αναβολή του φιλικού αγώνα με την Χάποελ Χαντίρα αλλά επίσης να κάνει γνωστό και το νέο φιλικό που κλείστηκε.

Η ομάδα της Ξάνθης με άμεσες κινήσεις βρήκε κατευθείαν νέο αντίπαλο, και έτσι την Τετάρτη(24/7) στις 18:00 θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Νιρ Ραμάτ Χασαρόν.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Την Hapoel Nir Ramat Hasharon θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη και ώρα 18:00 στο Pravets η Xanthi FC μετά την αναβολή του προγραμματισμένου φιλικού (23/7) με την Hapoel Hadera.

Το επιτελείο της Hapoel Hadera επικαλέστηκε προβλήματα τραυματισμού με αποτέλεσμα το παιχνίδι που ήταν να διεξαχθεί σήμερα να αναβληθεί οριστικά. Με τις κατάλληλες κινήσεις οι υπεύθυνοι της Ξάνθης φρόντισαν να βρουν αντίπαλο έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα όσον αφορά τον προγραμματισμό και το μοντάρισμα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι τα επόμενα φιλικά της Ξάνθης στη Βουλγαρία είναι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Σάββατο 27/7), τη Νέα Σαλαμίνα (Τρίτη 30/7) και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (Παρασκευή 2/8).

Share it