Search

“Μεταγραφή αεροδρομίου” με Δραγανίδη για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προέβη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη προχώρησε στην απόκτηση του Κομοτηναίου χαφ, Πασχάλη Δραγανίδη, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία στο υπάρχον ρόστερ της.

Ο Δραγανίδης, που φόρεσε πέρυσι την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, κυρίως ως επιθετικός χαφ και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, Αναγέννηση Επανομής, Διγενή Λακκώματος, ΠΑΟ Διοικητηρίου, Έβρο Σουφλίου και Δόξα Προσκυνητών.

Την περσινή σεζόν αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες μονάδες του νταμπλούχου Μέγα, με τους ανθρώπους της Δόξας να βασίζονται στις ικανότητες του, ελπίζοντας πως μια τέτοια “μεταγραφή αεροδρομίου”, όπως την χαρακτήρισαν, θα αλλάξει επίπεδο τον σύλλογο και θα τον χρίσει εκ νέου ένα από τα φαβορί για την διεκδίκηση και γιατί όχι την κατάκτηση του τίτλου.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως την περσινή σεζόν ο Δραγανίδης πέτυχε 9 γκολ στο Πρωτάθλημα, ενώ η Δόξα δεν ήταν η μόνη ομάδα που κινήθηκε για την απόκτησή του, επιλέγοντάς την τελικά, ανάμεσα σε συλλόγους Γ’ Εθνικής και της ΕΠΣ Θράκης, όπως ο Πανθρακικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ της ΔΟΞΑΣ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινωνει την μεταγραφη του Δραγανιδη Πασχαλη απο τον Μεγα Αλεξανδρο Ιασμου!Μια μεταγραφη που μας χαροποιει γιατι προκειται για <<Μεταγραφη Αεροδρομιου>>!
Δεν μπορεις να εχεις στοχους αν δεν εχεις ποιοτητα!
Καλως ορισες Πασχαλη στην παρεα μας και σου ευχομαστε να μεγαλωσεις την τροπαιοθηκη σου!”

Share it