Search

Θετική η παρουσία του Εθνικού στη Γ’ Εθνική παρά τον πρόωρο αποκλεισμό

Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από την συμμετοχή τους στη Γ’ Εθνική και στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Στο πρώτο ματς με Ηρακλή ο Εθνικός ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 14-13 έχοντας παράπονα από την διαιτησία. Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Νεάπολη έχασε 11-4 χωρίς να βγαίνει τίποτα στο παιχνίδι της ομάδας του Έβρου, ενώ κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Εθνικός επικράτησε 9-8.

Στο τελευταίο αδιάφορο βαθμολογικά ματς, οι Θρακιώτες ηττήθηκαν από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό με 17-5 αλλά η ομάδα χρησιμοποίησε στο μεγαλύτερο ματς τους νεαρούς παίκτες της με αξιοσημείωτο τα 2 γκολ του 13χρονου Άγγελου Αδαμίδη (το ένα με πέναλτι).

«Γενικά ήταν πολύ θετική η παρουσία μας, πήραμε από όλους τους αντιπάλους προπονητές τα εύσημα, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον και θέλουν να έρθουν στο σύγχρονο κολυμβητήριο μας για φιλικά. Και φυσικά η κερκίδα πανηγύριζε τα 2 γκολ του νεότερου στην ιστορία του Εθνικού σκόρερ σε ανδρικό πρωτάθλημα. Μια πολλά υποσχόμενη χρόνια έρχεται για τα τμήματα πόλο του Εθνικού», τόνισε ο προπονητής της ομάδας Πασχάλης Χριστίδης.

Share it