Search

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας για την στήριξη τις Βασίλισσας της Θράκης!

Ξεκίνησε απο την Τρίτη η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο που έρχεται που θα βρει τις Βασίλισσες της Θράκης για 5η διαδοχική χρονιά στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Τα κορίτσια του Ανέστη Αλεξούδη μετά την εξαιρετική σαιζόν που βρήκε τον σύλλογο να χάνει την άνοδο στην ισοβαθμία, απο τον Αγροτικό Αστέρα, ετοιμάζονται για ακόμη μια καλή και παραγωγική χρονιά όμως για να το καταφέρουν θέλουν και την στήριξη των φιλάθλων και φίλων της ομάδας με το κόστος μάλιστα να ανέρχεται μόλις στα 5 ευρώ!

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Από την, Τρίτη 09 Ιουλίου, ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, που θα βρει την Βασίλισσα της Θράκης για 5η συνεχόμενη χρονιά (9η συνολικά) στην Β Εθνική κατηγορία Γυναικών Ελλάδας και ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος της.

Οι φίλαθλοι με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας εξασφαλίζουν την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια της Βασίλισσας μας και γίνονται μέλη της μεγάλης οικογένειας μας. Να σημειώσουμε πως τα διαρκείας θα ισχύσουν για τα εντός έδρας παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τους υπεύθυνους της ομάδας καθώς και από τις αθλήτριες .

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.

Share it