Search

Κρατά και τον “βράχο” της άμυνας της Χρήστο Λισγάρα η Ξάνθη

Μετά τον Δήμο Μπαξεβανίδη ακόμη ένας  εκ των αρχηγών της Ξάνθης,  θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Θρακιώτικης ομάδας, καθώς ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Χρήστο Λισγάρα

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Ξάνθη την τελευταία πενταετία αφού έχει συνδέσει το όνομά του με την πορεία του συλλόγου. Από το 2014 όταν και μετακόμισε στην ξανθιώτικη πόλη έχει καταγράψει 125 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας και επτά γκολ ενώ είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του κόσμου της ομάδας.

Έτσι, η Ξάνθη για ακόμη μία σεζόν θα έχει τον Λισγάρα στη σύνθεσή της με το «χτίσιμο» της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου να συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστο Λισγάρα.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, θα φορά και το επόμενο διάστημα τη φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος συνεχίζοντας την πετυχημένη παρουσία των προηγούμενων πέντε διαδοχικών αγωνιστικών σαιζόν.

Στην Ξάνθη μετακόμισε το 2014, μετρώντας έκτοτε 125 συνολικές συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (108 στο πρωτάθλημα και 17 στο κύπελλο) σκοράροντας και 7 γκολ, όλα στη Super League.

Share it