Search

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου ξεκινά ο ανανεωμένος ΑΠΟΞ!

Με τον Απόστολο Κουτρουλό στην τεχνική του ηγεσία ήταν δεδομένο ότι θα δούμε αρκετά αλλαγμένο τον ΑΠΟΞ, και έτσι αναμένεται να συμβεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ήδη ο τεχνικός της ομάδας σε συνεργασία με την διοίκηση του ΑΠΟΞ τρέχουν τον προγραμματισμό της ομάδας, με μεταγραφές που θα γίνουν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες όπως και τα φιλικά ματς που θα δώσει η ομάδα.

Η σχετική ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Η Α.ΠΟ.Ξ. Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ξάνθης ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 20:00 ξεκινά η φετινή προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2019-2020) για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Ξάνθης.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού ρυθμίζονται όλες οι λεπτομέρειες ενώ έχουν ξεκινήσει και οι επαφές για φιλικά παιχνίδια με τα πρώτα ματς να έχουν ήδη κλειστεί και θα ανακοινωθούν στις επόμενες αναρτήσεις μας σχετικά με τους αντιπάλους ,τις ώρες και τις έδρες των παιχνιδιών.

Share it