Search

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης! Διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν!

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης.

Το παρόν έδωσαν 22 σωματεία από τα 29 που έστειλαν πληρεξούσια, με την διαδικασία να ξεκινά με τον ορισμό των δύο τακτικών μελών και τον πρόεδρο της Ένωσης, Μάνο Γαβριηλίδη να αναγιγνώσκει τον χαιρετισμό του. Στην συνέχεια ακολούθησαν η ανάγνωση και η έγκριση των εκθέσεων Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμό για το 2017-18.

Επίσης να σημειώσουμε πως έγινε δεκτή η εισδοχή της Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και των Θρακών Κομοτηνής ως νέα μέλη της Ένωσης. Ωστόσο είχαμε και την διαγραφή 13 άλλων σωματείων και συγκεκριμένα των: Ατρόμητος Ιμέρου, Ίσμαρος Κρωβύλης, Άρης Ιασίου, Ορφέας Κομοτηνής, Ατρόμητος Ιμέρου, Πήγασσος Κομοτηνής, Βάκος, Αστόρια, Φλόγα Φιλίας, Λαμπρό, ΑΜΕΣ Συμβόλων, Μαύροι Κεραυνοί Σαπών και Λοφάριο.

Τα παραπάνω σωματεία παραμένουν ανενεργά για οχτώ ή περισσότερα χρόνια και όπως άρχισε να συμβαίνει από πέρυσι η ΕΠΣ Θράκης προχώρησε στην διαγραφή τους. Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που κάποιο από τα διαγραφέντα σωματεία επαναδραστηριοποιηθεί, η διαδικασία αυτή έχει απλοποιηθεί αρκετά και με μια απλή αίτηση κάτι τέτοιο μπορεί να καταστεί εφικτό, όπως τόνισε και ο Μάνος Γαβριηλίδης.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως εξαίρεση των παραπάνω αποτελούν τρία σωματεία και συγκεκριμένα ο Πόντος Θρυλορίου, το Αστέρι Κομοτηνής και ο Ολυμπιακός Κάλχα, στα οποία δόθηκε μια τελευταία ευκαιρία προκειμένου να επανεμφανιστούν από φέτος στους αγωνιστικούς χώρους.

*Photo Credit: Περισκόπιο

Share it