Search

Σχολή Grassroots UEFA D απο 13 έως 14 Ιουλίου στην Ξάνθη!

Σχολή Grassroots UEFA D διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης απο της 13 έως και 14 Ιουλίου.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει πως θα διεξαχθεί Σχολή Grassroots UEFA D στις 13-14.07.2019.

Πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση υπεύθυνων ακαδημιών, γονέων και εθελοντών.Η συγκεκριμένη σχολή είναι διάρκειας 12 ωρών και απευθύνεται σε μέλη – στελέχη ομάδων – ακαδημιών (τουλάχιστον ένα μέλος κάθε διοίκησης ομάδας θα πρέπει να παραβρίσκεται στη Σχολή), γονείς, προπονητές και όσους ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο.

Κατά την διάρκεια της Σχολής θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων για ηλικίες κάτω των 12 ετών, προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία και παρακίνηση νέων αθλητών, . Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ξάνθης.

Από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αποτελεί υποχρέωση για την συμμετοχή της κάθε ομάδας – ακαδημίας στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣ ένα τουλάχιστον μέλος της να έχει παρακολουθήσει μία τέτοια Σχολή.

Για να συμπληρώσετε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Share it