Search

Απομακρύνεται η πρόκριση για τον ΔΣ Ροδόπης μετά την ήττα από την Sui Generis!

Την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα ματς γνώρισε ο ΔΣ Ροδόπης στην τελική φάση του 35ου ΠΠΔΣ, αυτή τη φορά από την Sui Generis με 3-0.

Οι Θρακιώτες παρ’όλο που έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Οικονόμου, είδαν τους αντιπάλους τους να ανοίγουν το σκορ στο τέλος του αυτού, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Πουλακίδας πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση διατηρώντας μέχρι την ανάπαυλα το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους έγινε το 2-0, με τον Ουρούμη έπειτα να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και να ξαναβάλει την Ροδόπη στο ματς. Στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου ο Πουλακίδας που έκανε καλή εμφάνιση, πραγματοποίησε άλλη μια δύσκολη επέμβαση, ενώ στα τελευταία λεπτά η Sui Generis σημείωσε το τελικό 3-0.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η σπουδαία εμφάνιση της Ροδόπης στην..κερκίδα με τους πιτσιρικάδες που ακολούθησαν τους δικούς τους στην αποστολή στην Ρόδο, να κερδίζουν κατά κράτος την μάχη εκεί.

Στο άλλο ματς του ομίλου ο ΑΡΜΑ κέρδισε με 5-0 την Πάτρα. Πλέον η πρόκριση απομακρύνεται αρκετά για τον ΔΣ Ροδόπης, αφού ακόμα και αν την τελευταία αγωνιστική κερδίσει την Πάτρα και η Sui Generis ηττηθεί από τον ΑΡΜΑ, θα πρέπει να καλυφθεί μια διαφορά 9 τερμάτων.

Τελευταίο ματς στην φάση των ομίλων για τον ΔΣ Ροδόπης, αυτό κόντρα στην Πάτρα την Δευτέρα 1/7 στις 18:30 που θα διεξαχθεί σε φυσικό χλοοτάπητα, στο Εθνικό Στάδιο Διαγόρα.

Αναλυτικά η βαθμολογία του Β’ Ομίλου μετά από 2 αγωνιστικές:

  1. ΑΡΜΑ 6 9-0
  2. Sui Generis 3 4-2
  3. Πάτρα 3 2-6
  4. Ροδόπη 0 0-7

Η σύνθεση του ΔΣ Ροδόπης: Πουλακίδας, Δαλματζής, Βόλτσης (Αραμπατζίδης), Ντάσιος, Χατζηκυριακίδης (Μεμέτ), Αντωνίου, Κρεβούρης, Γεωργιάδης (Καρά Χουσεΐν), Κυνηγόπουλος, Ουρούμης, Οικονόμου.

*φώτο αρχείου

Share it