Search

Έρχεται συνάντηση Βασιλειάδη με Super League 2 για τα τηλεοπτικά

Θετική εξέλιξη στο καυτό ζήτημα των τηλεοπτικών της Σούπερ Λίγκας 2 ανέκυψε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (27/6). Κι αυτό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ο Γιώργος Βασιλειάδης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Σούπερ Λίγκας 2 ώστε να υπάρξει άμεσα συνάντηση για το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου με βάση τα ήδη συμφωνημένα – προβλεπόμενα από το σχέδιο αναδιάρθρωσης.

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού και δείχνει -τουλάχιστον- καλή θέληση για να μην αδικηθούν για πολλοστή φορά οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας (με όποια ονομασία κι αν κατά καιτούς έχει) χάνοντας το δίκιο τους

Έτσι η κυβέρνηση πιστώνεται ότι δεν αδιαφόρησε, αφού ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Β’ Εθνικής, Λεωνίδα Λεουτσάκο που τον αναζητούσε με έκδηλη την αγωνία δεδομένου ότι η σύμβαση θα πρέπει να υπογραφεί πριν από το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου.

Σε αυτή τη συνάντηση θα μετέχουν όλα τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής για της Σούπερ Λίγκας 2 υπό τον Λεουτσάκο, όπως αποφασίσθηκε στο πρόσφατο άτυπο Δ.Σ. της διοργανώτριας.

Ο Βασιλειάδης, πάντως, είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή, που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, αφού σε διαφορετική περίπτωση όπως είναι ήδη γνωστό το πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκας 2 δεν πρόκειται να ξεκινήσει!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα με τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας 2 το έθεσε ο Λεουτσάκος και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Πέμπτη (27/6) και μάλιστα τόσο ο Βαγγέλης Γραμμένος ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας όσο και ο Μηνάς Λυσάνδρου ως επικεφαλής της Σούπερ Λίγκας 1 δεσμεύτηκαν ότι θα βοηθήσουν, αφού το πρόβλημα αυτό αφορά συνολικά το ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα θέτει σε κίνδυνο όλο το οικοδόμημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών σε επαγγελματικό επίπεδο.

Share it