Search

Τέσσερις ανανεώσεις και μία ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Πανθρακικός!

Συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την νέα χρονιά ο Πανθρακικός που ανανέωσε την συνεργασία του με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Δήμο Καραγιαννίδη και Πάρη Παύλου που αγωνίζονται ως αμυντικοί, τον Σάββα Γιάζο που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και τον Άγγελο Μπόσκο που θα υπερασπίζεται εκ νέου τα γκολπόστ.

Επίσης η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσε και την μεταγραφή του αμυντικού Χρήστου Πλασταρά ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει παραστάσεις από την Γ’ εθνική, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και το Κόσμιο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Πανθρακικού:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Μπόσκο, Δήμο Καραγιαννίδη, Σάββα Γιάζο και Πάρη Παύλου.

Ο Άγγελος Μποσκος θα υπερασπίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εστία της ομάδας μας. Δήμος Καραγιαννίδης και Πάρις Παύλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην άμυνα ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνίζεται ο Σάββας Γιάζος.”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πλασταρά.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Άθλο Αλμυρού, στον Ατρόμητο Αθηνών (Κ 16), στη Νίκη Βόλου (Κ17), στον Πυρσό Νέας Αγχιάλου (Γ Εθνική), στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ( Α ΕΠΣ Θράκης & Γ Εθνική) όπως και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου (Γ Εθνική). Στις δύο του παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μέτρησε 22 συμμετοχές κάθε χρόνο.”

Share it