Search

Στο ίδιο έργο θεατές! Άνω κάτω και χωρίς διοίκηση ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με την Γ’ Εθνική να απομακρύνεται και το μέλλον να φαντάζει ξανά δυσοίωνο!

Ο εφιάλτης του 2014 φαίνεται να ξυπνά και πάλι στον ιστορικό Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου!

Μετά τους κόπους τεσσάρων σεζόν, εκ των οποίων οι τρεις στην Α’ κατηγορία, ο σύλλογος κατάφερε φέτος να κατακτήσει και πάλι το νταμπλ μετά από πέντε χρόνια και να δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες. Ωστόσο αυτή την στιγμή τα πάντα είναι στον αέρα μετά τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στους γαλανόλευκους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ της σεζόν 2013-14, η επόμενη σεζόν βρήκε τον Μέγα με πολλές σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Πολλά προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους και έτσι στις 1 Νοεμβρίου του 2014 μετά την εντός έδρας ήττα με 2-5 από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, σε ένα επεισοδιακό ματς, ο Μέγας αποσύρθηκε από το Πρωτάθλημα της Α1, τότε, ΕΠΣ Θράκης. Ο σύλλογος οργανώθηκε από την αρχή με διοίκηση που τα περισσότερα μέλη της ήταν αυτά που παρέμεναν έως και σήμερα στο τιμόνι της ομάδας, με τους γαλανόλευκους να πραγματοποιούν ηχηρή επιστροφή, να κερδίζουν στις 12 Σεπτεμβρίου του 2015 την ανώτερης κατηγορίας Δόξα Σώστη στον 1ο γύρο του Κυπέλλου με 2-0 και τελικά στο τέλος της σεζόν να κατακτούν την άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Την σεζόν 2016-17 ο Ίασμος, που άκουσε πολλά κυρίως για το πολυσυζητημένο ματς με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στα play-off αρκέστηκε σε μια καλή πορεία, πέρυσι έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με το Κόσμιο και τελικά φέτος επιβεβαίωσε τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί και επέστρεψε και πάλι στους τίτλους και μάλιστα με νταμπλ! Όπως τότε..

Ο κόπος που έγινε όλα αυτά τα χρόνια; Πολύς! Τα λεφτά που δαπανήθηκαν; Επίσης πολλά! Οι άνθρωποι που έτρεχαν συνεχώς και ήταν κοντά στην ομάδα; Δυστυχώς για το σωματείο λίγοι! Είναι πραγματικά κρίμα και ακούγεται πολύ άσχημο το γεγονός πως οι περισσότεροι κάτοικοι του Ιάσμου, που μάλιστα αποτελεί και έδρα Δήμου, έχουν ξεχάσει την ομάδα που ίδρυσαν και αρκετοί από αυτούς αγωνίστηκαν, αδιαφορώντας πλήρως και αφήνοντάς την στο έλεος του Θεού και των ελαχίστων που πραγματικά ενδιαφέρθηκαν.

Φτάνουμε λοιπόν στις 13 Ιουνίου του 2019, λίγες μέρες μετά τις..Δημοτικές εκλογές, (να σημειωθεί αυτό) με τον Μέγα νταμπλούχο, το γήπεδο κατά ένα μεγάλο ποσοστό έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες Γ’ Εθνικές και με το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου να δείχνει τουλάχιστον ικανοποιητικό. Ήταν ήδη γνωστό πως στο τέλος της σεζόν ο πρόεδρος Ομέρ θα αποχωρούσε από τον σύλλογο μετά από τέσσερα χρόνια, έχοντας καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα και πάλι στην κορυφή, με την ομάδα του Ιάσμου να ετοιμάζεται για εκλογές, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί από την επίσημη σελίδα του συλλόγου:

“Ο μεγάς Αλέξανδρος ιασμου θέλει να σας ανακοινωσει πως την Κυριακή 19:30 στο δημοτικό γηπέδο ιασμου 
θα προβεί σε εκλογές για να εκλεξει καινούριο πρόεδρο και να δημιουργηθεί μια καινούρια διοίκηση .

Οποίος θέλει να βάλει υποψηφιότητα για προεδρος και να στελεχώσει την καινούρια διοίκηση να δώσει το παρόν !

Ολες αυτες οι εξελιξεις γίνονται κατόπιν παραιτήσεις τ προέδρου και της τωρινής διοικήσης!

Με εκτίμηση κ σεβασμό προς τ πρόσωπο σας

Μέγας Αλέξανδρος ιασμου !”

Το αποτέλεσμα των εκλογών; Αρνητικότατο. Το άσχημο; Δεν έδωσε το παρόν (σχεδόν) κανένας. Το ακόμα χειρότερο για τους νταμπλούχους; Ακόμα και τα υπόλοιπα μέλη της φετινής διοίκησης, πλην του Προέδρου που όπως είπαμε ήταν γνωστό πως δεν θα συνεχίσει, παραιτήθηκαν επίσης! Ο λόγος; Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί, μιας που πολλά ακούστηκαν, ωστόσο οι “Γιασικιώτες”, τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ αυτών, όπως φαίνεται γνωρίζουν.

Τα παραπάνω οδήγησαν σε νέα ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής:

“Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα προβεί εκ νέου σε εκλογές.

Σε περίπτωση μη συμμετοχής υποψηφίων για πρόεδρο και μέλων για να στελεχώσουν την διοίκηση θα βγάλει καινούρια ανακοινώση για το μέλλον της ομάδας.

Η διορία είναι 5 ημερών για τις υποψηφιότητες.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπο σας.”

Η παραπάνω ανακοίνωση αναρτήθηκε στις 20 Ιουνίου και η διορία όπως καταλαβαίνετε λήγει, ενώ την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict, όπως ήταν λογικό, μιας που το μέλλον τους βρίσκεται επίσης στον αέρα, δεν είναι λίγοι οι παίκτες, που έχουν συζητήσει με την διοίκηση που υπήρχε μέχρι πρότινος και έχουν ζητήσει “άδεια”, μιας που ήταν κοντά σε ανανέωση, να ξεκινήσουν συζητήσεις με άλλους συλλόγους της περιοχής.

Τα συμπεράσματα για όλα τα παραπάνω, δικά σας. Ωστόσο το προφανές είναι πως τα πάντα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου κρέμονται από μια κλωστή. Αν δεν έχει κοπεί ήδη και αυτή..Και προφανώς σε πρώτη φάση το όνειρο της Γ’ Εθνικής μοιάζει να γίνεται απατηλό, ενώ αν και το καλοκαίρι κυλήσει σε αυτούς τους ρυθμούς τα πάντα θα είναι ανοιχτά ακόμα και για την ύπαρξη της ομάδας. Ακόμα και στο Γ’ τοπικό…

Σε τελική ανάλυση, κυρίες και κύριοι, επιχειρηματίες και μη, προύχοντες και μη, στον Ίασμο και στον κάθε Ίασμο, γιατί οι εποχές είναι τέτοιες που αύριο-μεθαύριο θα προκύψουν ίδια ή παρόμοια προβλήματα και αλλού, σταματήστε επιτέλους να μπλέκετε τον Αθλητισμό, με οποιονδήποτε άλλον τομέα, είτε αυτός λέγεται Θρησκεία, είτε λέγεται Πολιτική και αφήστε τους όποιους καλοπροαίρετους επιθυμούν να ασχοληθούν με την ομάδα του τόπου τους, χωρίς να τους κατακρίνετε επειδή εκείνοι βρήκαν τρόπο, χωρίς να εμπεριέχεται το παραμικρό παρατράγουδο και κατάφεραν αυτό που σε άλλους έμοιαζε ακατόρθωτο!

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ώρα μηδέν! Όπως τότε..

Share it