Search

Αποχώρησε από την αγαπημένη του Αναγέννηση Παγουρίων ο Μεμέτ Μεμέτ!

Παρελθόν από την Αναγέννηση Παγουρίων αποτελεί ο Μεμέτ Μεμέτ!

Ο άνθρωπος που οδήγησε τον σύλλογο των Παγουρίων για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και μάλιστα κατάφερε να τον οδηγήσει στην κατάληψη της έκτης θέσης της βαθμολογίας την φετινή σεζόν, δεν θα βρίσκεται από την νέα χρονιά στην τεχνική του ηγεσία, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όπως αναφέρει στην επιστολή του.

Αναλυτικά η επιστολή του Μεμέτ Μεμέτ:

“Μια διαδρομή αρκετών χρόνων έφτασε στο τέλος της. Λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα που τόσο αγάπησα και της εύχομαι πάντα επιτυχίες. Όλα αυτά τα χρόνια πιστεύω πάλεψα με όλες μου δυνάμεις για το καλό της ομάδας που αγάπησα και αγαπώ. Δεν ήταν εύκολα. Συνάντησα πολλές δυσκολίες άλλα ποτέ δεν τα παράτησα. Νομίζω ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όμως, αφού κάθε καλό έχει και ένα τέλος.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον πρόεδρο για την στήριξη του τόσα χρόνια. Όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα τόσα χρόνια και νιώθω τυχερός που γνώρισα καταπληκτικά παιδιά. Τους εύχομαι πρώτα υγεία και ότι άλλο και αν κάνουν στη ζωή τους καλή επιτυχία, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Τέλος να ευχηθώ υγεία και καλό καλοκαίρι σε όλους τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων.”

Share it