Search

Ταμείο με βραζιλιάνικο combo και γυναίκες!

Πρεμιέρα στο Κόπα Αμέρικα απόψε και δεν γίνεται να μην μας απασχολήσει στοιχηματικά. Η διοργάνωση της Βραζιλίας είναι αυτή που θα κάνουμε παιχνίδι, ενώ κρατάμε και μια επιλογή από το Μουντιάλ γυναικών.

Βραζιλία – Βολιβία

Η Βραζιλία μπαίνει στο Κόπα Αμέρικα με μοναδικό στόχο τον τίτλο. Μετά την παταγώδη αποτυχία στο περασμένο Μουντιάλ, άπαντες περιμένουν τη «σελεσάο» να κατακτήσει ένα τίτλο. Μέσα στο σπίτι της κιόλας. Έχει κατακτήσει οκτώ φορές το τρόπαιο, η τελευταία ωστόσο ήταν το μακρινό 2007. Βέβαια, τεράστιο πλήγμα είναι η απουσία του Νεϊμάρ που θα χάσει το τουρνουά. Την ίδια ώρα, η Βολιβία είναι σαφώς από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης. Πολύ σκληροτράχηλο σύνολο, που αγνοεί εδώ και δεκαετίες τις διακρίσεις. Μόλις μία φορά, το 1963 κατέκτησε τον τίτλο. Δεδομένα πάντως, είναι πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας από τους Βραζιλιάνους. Περιμένουμε, η ομάδα του Τίτε να μπει με το δεξί στη διοργάνωση και να προσφέρει θέαμα. Πάμε με τον άσο σε combo με το over 3.5.

Αγγλία (Γ) – Αργεντινή (Γ)

Με το δεξί μπήκε στο Μουντιάλ των γυναικών η Αγγλία, η οποία έρχεται από τη νίκη με σκορ 2-1 στην πρεμιέρα της κόντρα στη Σκωτία. Πολύ ποιοτικό σύνολο αυτό του Φιλ Νέβιλ, που εφόσον κάνει το 2/2 σήμερα, θα βάλει πάρα πολύ γερές βάσεις για την πρόκριση. Από την άλλη, η Αργεντινή έκανε μια μικρή υπέρβαση με το 0-0 κόντρα στην Ιαπωνία. Είναι χαρακτηριστικό πως πρώτη φορά στις τρεις διοργανώσεις που έχει πάρει μέρος, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Βέβαια, σήμερα το εμπόδιο είναι πολύ υψηλότερο και το ζήτημα για την «αλμπισελέστε» είναι να αντεπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε τα πάντα να ξεκινήσουν και να τελειώσουν από τις ορέξεις των Αγγλίδων. Θεωρούμε εφικτό το over 1.5 στο ημίχρονο. Το βρίσκουμε πάνω από τον διπλασιασμό και θα το βάλουμε στο δελτίο μας.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Share it