Search

Προτάθηκε στην Ξάνθη και εξετάζεται διεθνής Πορτογάλος αμυντικός!(+video)

Μεταγραφική περίοδο χωρίς μεταγραφικά σενάρια δεν γίνεται και όπως κάθε καλοκαίρι αρκετά ονόματα γράφονται και ακούγονται για της ομάδες, πόσο μάλλον αν αυτή η ομάδα είναι η Ξάνθη που τούτη την στιγμή αναζητά να κλείσει αρκετά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Άλλωστε με της αποχωρήσεις να αναμένεται να φτάσουν της 14 είναι εύκολα αντιληπτό πως θα χρειαστούν αρκετές μεταγραφές ουσίας, μια απο αυτές της περιπτώσεις είναι και του αριστερού μπακ με την Ξάνθη μετά την αποχώρηση των Κασάδο και Σιλά να αναζητά μια ενδεκαδάτη λύση και πιθανότητα και έναν ακόμα.

Μια απο τις περιπτώσεις,σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 4 περιπτώσεις αριστερών μπακ τσεκάρονται, που προτάθηκαν στους ξανθιώτικη ομάδα είναι και αυτή του 22χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ Πέδρο Εμπίς.

Ο διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικής ομάδες της Πορτογαλίας μένει ελεύθερος απο την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και μοιάζει μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση. Μια και ο ταχύτατος και με πολύ καλή τεχνική αριστερός μπακ μπορεί να μην έχει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ, όμως είχε γεμάτες χρονιές με την Β’ ομάδα και την ομάδα Νέων οπού αγωνίστηκε και στην Youth League, ενώ την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε δανεικός στην Κοίμπρα οπού αγωνίστηκε σε 12 ματς.

Να σημειώσουμε εδώ πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέδρο Εμπίς πέρα απο την ομάδα της Ξάνθης έχει προταθεί επίσης ΟΦΗ αλλά και Λάρισα, ενώ για την ομάδα της Ξάνθης η περίπτωση του μοιάζει ενδιαφέρουσα δεν είναι όμως προτεραιότητα την δεδομένη στιγμή μια και υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις έτοιμων παικτών που είναι ψηλά στην λίστα της Ξάνθης

Share it