Search

Με «τεσσάρα» κόντρα στην Χηλή των πολλών απουσιών έκλεισε τη χρονιά η πρωταθλήτρια Μαΐστρος (photos)

Τη νίκη με 4-0 επί της ΑΕ Ν. Χηλής πανηγύρισε ο ΑΟ Μαΐστρο στην 30η και τελευταία αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου, σφραγίζοντας έτσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 4 χρόνια και την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται μεγάλης κριτικής καθώς η Χηλή βρέθηκε στη Μαΐστρο με μόλις 12 παίκτες στην αποστολή λόγω των πολλών απουσιών εξαιτίας τραυματισμών. Μάλιστα, επιστρατεύθηκε ακόμα και ο προπονητής Δημήτρης Τσώνης, με τους «αργοναύτες» πάντως να είναι μαχητικοί στο α’ ημίχρονο και να διαμαρτύρονται για το γκολ που μέτρησε ο ρέφερι Βασιλόπουλος, αφού προηγουμένως ο β’ βοηθός Κυριαζής είχε σηκώσει τη σημαία του για παράβαση εντός περιοχής.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η Χηλή ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στον αγώνα, όταν ο Καραγκιοζίδης πραγματοποίησε μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Κεσουδάκης με σπουδαία επέμβαση στο αριστερό του «παραθυράκι» παραχώρησε κόρνερ. Στο 21′ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιμσιρίκη λίγο έξω από την περιοχή, ο Θεοδωρίδης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αρχικά δεν θα μετρήσει μετά από υπόδειξη του βοηθού, αλλά ο διαιτητής του παιχνιδιού πήρε πάνω του την φάση και «έδειξε σέντρα».

Στο β΄ημίχρονο και στο 54′ η Χηλή προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Τσαβδαρίδη να παίρνει τη θέση του Κούκου που τραυματίστηκε. Στο 57′ η Μαΐστρος θα πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Λαζαρίδη να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 60′ ο Νότης θα κερδίσει πέναλτι και ο Παπαδόπουλος θα το εκτελέσει εύστοχα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 89′ το τελικό 4-0 θα διαμορφώσει ο Παπαδάκης που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς.

Συνθέσεις:

ΑΟ Μαΐστρου (Β. Τζουκμάνης): Κεσουδάκης, Αντωνιάδης, Σιμσιρίκης, Φωτεινός, Θεοχαρίδης, Θεοδωράκης (53′ Παπαναστασούλης), Δημούτσης, Παπαδόπουλος Χ. (74′ Παπαδάκης), Νότης, Σαρηγιαννίδης (62′ Δαρέλας), Λαζαρίδης.

ΑΕ Ν. Χηλής (Δ. Τσώνης): Ψαθάς, Λιαρούδης, Διανίδης, Τσώνης, Ράπτης, Καραγκιοζίδης, Κόρακας, Βλασακίδης, Κούκος (54′ Τσαβδαρίδης), Βενετίδης, Φυλλαρίδης.

Διαιτητής: Βασιλόπουλος – Βοηθοί: Τερζόπουλος, Κυριαζής.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Share it