Search

Εξαιρετική παρουσία και 4η θέση για την Κ14 του ΠΑΟΚ με Θεοδοσιάδη στο WANDA Atletico Madrid Cup!

Στο σπουδαίο τουρνουά «WANDA Atletico Madrid Cup» έλαβε μέρος η Κ14 του ΠΑΟΚ, με την ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον ξανθιώτη Παναγιώτη Θεοδοσιάδη στην σύνθεση της να τερματίζει στην 4η θέση, έχοντας ωστόσο μια εξαιρετική παρουσία στην εν λόγω διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί ως 2ος του β ομίλου, πίσω από την 1η Γιουβέντους με 11 βαθμούς, με τους Ιταλούς να έχουν την ισοβαθμία λόγω τερμάτων, και κλήθηκε να αντιμετωπίσει την 1η Αϊντχόφεν από τον Α όμιλο.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι, όπου οι Ολλανδοί επικράτησαν τελικά με σκορ 4-2. Στον άλλο ημιτελικό, η Γιουβέντους επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης, επίσης στα πέναλτι.

Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετώπισαν τους Μαδριλένους στον μικρό τελικό, από τους οποίους ηττήθηκαν τελικά με 2-0, όμως οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ κέρδισαν σε εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα σπουδαίο τουρνουά με εκπροσώπηση από μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε μια ξεχωριστή δημοσίευση στο Twitter για την εξαιρετική πορεία του εν λόγω τμήματος του συλλόγου στη διοργάνωση σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Την 4η θέση στο WANDA Atletico Madrid Cup κατέκτησε η #PAOKu14. Ηττήθηκε στα πέναλτι στον ημιτελικό με την PSV και …λύγισε στον μικρό τελικό, χάνοντας 2-0 από την Atletico Madrid».

Share it