Search

Με βασικό και σκόρερ τον Θυμιάνη και αλλαγή τον Φάκη ξεκίνημα με ματσάρα στο Granatkin για την Εθνική Νέων!(+pics)

Με ένα απίστευτο παιχνίδι ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά Granatkin Tournament που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας η Εθνική Νέων που αναδείχτηκε ισόπαλη με 4-4 κόντρα στο Τατζικιστάν.

Το σκορ για την Εθνική μας ομάδα άνοιξε ο αμυντικός της Ξάνθης, Κώστας Θυμιάνης στο 10′, με την Ασιατική ομάδα να ισοφαρίζει στο 33′ με τον Ραχμάτοβ. Στο 42′ η Εθνική μας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μιχελή ενώ στο 45′ ο Τζίμας σκόραρε για το 3-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τατζικιστάν μείωσε σε 3-2 με γκολ του Σοίροφ στο 63′, με τον Τσακίρη να απαντά στο 65′ για το 4-2.  Ένα λεπτό αργότερα όμως οι παίκτες του Τατζικιστάν σκόραραν με τον Ζαίροφ για το 4-3, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 71′ με σκόρερ ξανά τον Σοίροφ

Με την ισοπαλία αυτή, η Εθνική έχει 1 βαθμό στο τουρνουά Βαλεντίν Γκρανάτκιν Μεμόριαλ, όπου συμμετέχει, έχοντας στον όμιλο Τατζικιστάν, Τουρκία και Κιργιστάν. Επόμενο ματς είναι αυτό κόντρα στην Τουρκία την Παρασκευή 7/6.

Ελλάδα: Σουρδής(73′ Μανδάς), Αθανασίου(62′ Τσακαλίδης), Κοκοβάς(73′ Γώγος), Μιχελής(46′ Αρβανίτης), Καρδάρης, Θυμιάνης, Βρακάς, Τσέλιος(46′ Βούτσας), Φέκκας(69′ Φάκης), Πουρνάρας(62′ Τσακίρης), Τζίμας

Τατζικιστάν: Κιρκιζμπόεφ, Σαρίποφ, Ναζάροφ, Σανκόφ, Αζίμοβ(46′ Καμόλοφ), Ζαμπίροβ, Ράχματοφ(64′ Ελμουρόντοφ), Πανζίεφ(64′ Ζακίροφ), Ζιγιοζόντα(82′ Χολίκοφ), Σόιροφ, Ζαίροφ(87′ Χοντζίεφ)

Share it