Search

Τέλος εποχής για την Ασπίδα Ξάνθης! Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Χρήστος Σαμαράς

Σε δύσκολη περίοδο μπαίνει η Ασπίδα Ξάνθης που μετά τον υποβιβασμό απο την Γ’ Εθνική και ενώ όλα έμοιαζαν να κυλούν ήρεμα κάποιες διοικητικές “αναταραχές” έχουν φέρει την ομάδα σε αβεβαιότητα, που είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση του προπονητή που αναμόρφωσε τον σύλλογο και τον οδήγησε στην προ διετίας κατάκτηση του τίτλου αήττητη, στην άνοδο στην Γ’ Εθνική αλλά και την περσινή συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου μετά απο μια δεκαετία.

Ο Χρήστος Σαμαράς με ανάρτηση του έκανε γνωστή την απόφαση να αποχωρήσει απο τον σύλλογο που άφησε το στίγμα του, και παρότι όλο αυτό τον καιρό έκανε υπομονή ευελπιστώντας σε θετικές εξελίξεις που όλο αργούσαν. Το μόνο δεδομένο πως ο πολύπειρος τεχνικός δεν θα αργήσει να βρει νέα ομάδα, άλλωστε η εξαιρετική του παρουσία του πάγκο της Ασπίδας την τελευταία τριετία και τα προηγούμενα χρόνια σε Άβατο και Μαγικό αφήνουν το έργο που έκανε να μιλήσει.

Η ανάρτηση του Χρήστου Σαμαρά αναφέρει:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…
3 χρόνια μοναδικά, δημιουργικά, δύσκολα, υπέροχα.. με τα καλύτερα παιδιά, στην ομάδα της καρδιάς μου, σε ένα απίθανο ταξίδι. Ευχαριστώ ολόψυχα και ξεχωριστά κάθε “Μικρό” και “Μεγάλο” ποδοσφαιριστή, που ονειρεύτηκε, αγωνίστηκε, έκλαψε και πανηγύρισε μαζί μου, σ’ αυτήν την αξέχαστη διαδρομή. Και φυσικά το συνεργάτη μου Σίφη Λαδόπουλο.Το ανεξίτηλο γαλάζιο της Ασπίδας θα είναι πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι μας. Το τέλος δυστυχώς, απροσδόκητα δυσάρεστο για όλους μας. Εύχομαι η ομάδα που όλοι μας αγαπήσαμε να βρει το δρόμο, τη θέση και τους ανθρώπους που της αξίζουν. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον Πρόεδρο Απόστολο Πασλάκη που ήταν πραγματικά ένας από εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Σ’ ευχαριστώ ΑΣΠΙΔΑ 🔵

Share it