Search

Ο Νίκος Τζανίδης και η ομάδα του αναλαμβάνουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού Εθνικού!

Μετά από συσκέψεις με την κεντρική διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ανθρώπων που εξέφρασαν το ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης του τμήματος ποδοσφαίρου (θυμηθείτε εδώ), υπήρξε η τελική συμφωνία.

Ο Νίκος Τζανίδης και η ομάδα του συμφώνησαν με τον πρόεδρο Αυγερινό Μεσινέζη, με τον πρώτο να είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict.gr, ο νέος έφορος ποδοσφαίρου όπως αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ο κ. Τζανίδης φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού ως ποδοσφαιριστής τη δεκαετία του ’90, διετέλεσε αρχηγός της Μεικτής Έβρου, ενώ είχε συμμετοχές με την Εθνική Παίδων (με της οποίας την εμφάνιση τον βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία και συγκεκριμένα σε αγώνα με την Σουηδία το 1993). Είναι νομικός στο επάγγελμα, ενώ στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Αλεξ/πολης “αλλαΖΟΥΜΕ τώρα”.

Ένα από τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην ομάδα του Νίκου Τζανίδη είναι και αυτό του Παναγιώτη Βαλσαμίδη, πρώην έφορου ποδοσφαίρου του Εθνικού, ενώ τα υπόλοιπα θα γίνουν γνωστά προσεχώς.

 

Share it