Search

Ενωτικός στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης που έθεσε ως προτεραιότητα δημιουργία ανοιχτού κολυμβητηρίου!

Στο συγκεντρωμένο κοινό έξω από το εκλογικό του κέντρο μίλησε λίγο μετά το πέρας των αποτελεσμάτων ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης(δείτε ΕΔΩ)

Ο ενθουσιασμός, όπως ήταν λογικό, ήταν μεγάλος μετά τη νίκη στο δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών απέναντι στον απερχόμενο Δήμαρχο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΌπως αναφέρει το Xanthi2.gr νέος Δήμαρχος εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας ότι απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους για συγκλίσεις την επόμενη μέρα. Έθεσε ως προτεραιότητα τη νέα γενιά και υποσχέθηκε ότι η πρώτη του μέριμνα είναι η κατασκευή ανοιχτού κολυμβητηρίου-προπονητηρίου στο χώρο του ΔΑΚ,  ανεξάρτητα από την τύχη των έργων στο κλειστό κολυμβητήριο. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την εκλογική μάχη που έδωσαν και απευθύνθηκε και στους δημοτικούς υπαλλήλους και ειδικά την τεχνική υπηρεσία, λέγοντας ότι η περίοδος της κακής συνεργασίας της δημοτικής αρχής τελειώνει και θα αξιοποιηθούν οι δυνάμεις τους, προκειμένου ο Δήμος να επανέλθει στις χρηματοδοτήσεις και τα έργα, μετά από μια περίοδο τέλματος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΕνώ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για το καλό του τόπου. Παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε, πρόσθεσε, ο λαός της Ξάνθης μας τίμησε με την ψήφο του και μας έδωσε την εντολή να πορευτούμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη του τόπου μας. Σε αυτή την πορεία για την ανάπτυξη της Ξάνθης δεν περισσεύει κανείς. Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους αγαπημένους και ενωμένους στην πόλη που αγαπάμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό όλοι μαζί για το καλύτερο.”

Share it