Search

Photos: Έκλεισε με νίκη επί του Μέγα την σεζόν η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Με 1-3 επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, κλείνοντας με νίκη την σεζόν.

Μια χρονιά η οποία αφήνει γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη, που αν και έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έμεινε με άδεια χέρια αφού στο Πρωτάθλημα τερμάτισε δεύτερη και στον Κύπελλο έχασε στον Τελικό και πάλι από τον Μέγα. Στα αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κυρίως στο δεύτερο μέρος και δίκαια έφτασαν στην νίκη, μιας που οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη, είχαν το μυαλό τους όπως αποδείχθηκε περισσότερο στην απονομή που ακολούθησε, με την ήττα ωστόσο να μην χαλάει το κέφι κανενός στην ομάδα του Ιάσμου.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς καταγράφηκε στο 2′ όταν μετά το φάουλ του Βάσκου η κεφαλιά του Λεφή πέρασε άουτ. Στο 18′ το σουτ του Γιαννακιτσίδη δεν βρήκε στόχο και στο 27′ το σουτ του Ξενάκη μέσα από την περιοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά πριν τα 45′ οι γαλανόλευκοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δραγανίδη, με τον Δημητριάδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ακολούθησε ένας μονόλογος της Δόξας, με τον Βάσκο να ισοφαρίζει αρχικά στο 67′ από την άσπρη βούλα. Στο 70′ το πλασέ του Κεφαλούκου μπλόκαρε ο Παπαδογιωργάκης, ενώ στο 74′ η κεφαλιά του Παππού πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 75′ ο ίδιος παίκτης της Δόξας, μετά την σέντρα του Βάσκου, έκανε με κεφαλιά το 1-2, στο 85′ το σουτ του Κεφαλούκου δεν βρήκε στόχο και στο 88′ ο Παππούς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μετά από φάση διαρκείας, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάπατας που είχε για βοηθούς τους Γιασάρη και Ντελή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Παπαδογιωργάκης, Καλογρανάς, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Ξενάκης, Δραγανίδης, Γεωργαμλής (14′ Ρομπέρ).

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Δαμιανάκης, Παπαδόπουλος (67′ Παππούς), Στοΐνοβιτς, Λεφής, Κελεσίδης, Κυπιρτόγλου, Κεφαλούκος, Αμοιρόπουλος, Ανδρέου, Βάσκος, Παπακωνσταντίνου.

Share it