Search

Με Σιώπη, Κομεσίδη, Λίτσκα, Παπάζογλου, Φυσέκη και πολλούς άλλους ο “Αγώνας για τον μικρό Χρήστο” στην Αλεξανδρούπολη

Τις τελευταίες ετοιμασίες ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Τετάρτης 5 Ιουνίου ολοκληρώνουν ΠΑΕ Ποντίων και Ομάδα Ποδοσφαίρου Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης που με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Έβρου διοργανώνουν το παιχνίδι με σκοπό να βοηθήσουν τον μικρό Χρήστο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στο ματς πέρα από τις ομάδες των ΠΑΕ Ποντίων και Αστυνομίας Αλεξ/πολης θα λάβουν μέρος και ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τον Έβρο και δεν αγωνίζονται στο νομό και θα αποτελέσουν την Ομάδα Επίλεκτων Έβρου. Πιο συγκεκριμένα αυτοί είναι οι Δημήτρης Σιώπης, Γιώργος Λίτσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Γιώργος Κυριζάκης, Δημήτρης Παπάζογλου.

Στην ίδια ομάδα θα παίξουν και οι Σταύρος Σταθάκης (Ιπποκράτης), Κώστας Συριτούδης (Ορφέας Σοφικού), Παύλος Σταματόπουλος (Ορφέας Σοφικού), Νίκος Γκαϊδατζής (Εθνικός), Στέφανος Πετρόπουλος (Ορέστης), Ανδρεάδης (Ορέστης), Κώστας Ανδρεάδης (Ορέστης), Χρήστος Γιαννόπουλος (Έβρος Σουφλίου), Βασίλης Παντελίδης (ΑΕ Διδυμοτείχου), Θοδωρής Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου), Σεβαστός Γκαβανόζης (Εθνικός), Αλέξανδρος Μαμρικισβίλι (Ιπποκράτης), Άρθουρ Αμπραχαμιάν (Ιπποκράτης). Προπονητές θα είναι οι ενωσιακοί Γιώργος Αραμπατζής και Τάκης Λαμπίδης.

Share it