Search

Οι προπονητές αποφάσισαν: Αυτοί είναι οι 4 κορυφαίοι της σεζόν στην Γ’ Εθνική!

Ακόμη μία αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και με την αναδιάρθρωση να είναι προ των πυλών αναμένονται διαφοροποιήσεις στις κατηγορίες.

Το Sportsaddict.gr συνεχίζει να δείχνει γιατί θεωρείται και είναι η κορυφαία Αθλητική ιστοσελίδα στην ΑΜ-Θ, και έτσι μετά την ΕΠΣ Ξάνθης και την ΕΠΣ Έβρου προχωρά σε μια νέα ενδιαφέρουσα έρευνα-γκάλοπ ζητώντας απο τους 14 προπονητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να ψηφίσουν και να αναδείξουν τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του φετινού πρωταθλήματος. Άλλωστε κακά τα ψέμματα καλύτερος κριτής των ποδοσφαιριστών απο τους ίδιους τους προπονητές δεν υπάρχει.

Ο κάθε προπονητής ψήφισε 3 παίκτες (χωρίς να μπορεί να ψηφίσει παίκτη της ομάδας του), με την σειρά που εκείνος έκρινε από τον 1ο έως τον 3ο. Ο 1ος έπαιρνε 3 πόντους, ο 2ος 2 και ο 3ος 1 πόντο. Μετά από το άθροισμα των ψήφων προέκυψε ότι οι 4 κορυφαίοι για τη φετινή σεζόν στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι οι(με αλφαβητική σειρά και όχι τελικό αποτέλεσμα): Κώστας Μαρκόπουλος(ΑΟ Καβάλα), Ανδρέας Μκρτσιάν(Νέστος Χρυσούπολης), Σάββας Μουδούρογλου(Αετός Ορφανού) και Θόδωρος Τορομανίδης(Ορφέας Ξάνθης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα ανακοινωθεί ποιος από τους παραπάνω συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, αλλά και ποιοι άλλοι παίκτες ψηφίστηκαν.

Share it